Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

In deze verfrissige rubriek vragen we ‘Vendrigenaren’ het hemd van het lijf. Deze keer babbelen we met Nienke Kommerkamp, werkzaam als accountmanager op de klantenservice. Deze altijd behulpzame medewerker bekommert zich om alle vragen die binnenkomen bij Vendrig.

“Als er iets georganiseerd wordt, sta ik paraat. Ik regel het tot in de puntjes.”

Allereerst, hoe vaak doe je de was thuis?

“Bijna nooit. Onze wasmachine staat naast de spelcomputer van mijn vriend, dus daar maak ik gretig gebruik van door hem aan de was te zetten.”

Weinig Vendrigenaren doen de was thuis. Hoe komt dat?

“Gek, hè? Ik denk dat collega’s een ‘was-overload’ hebben, omdat ze op een dag al genoeg was zien.”

Je bent werkzaam op de klantenservice. Wat doe je zoal op een dag?

“Wij nemen al het eerstelijns klantcontact aan. We beantwoorden vragen over bestellingen, de productie en verloren voorwerpen. En als er bijvoorbeeld een wijziging is in het medewerkersbestand van een klant, dan voer ik die door.”

Hoe ziet een werkdag eruit voor jou?

“Het klinkt heel cliché, maar het is wel waar: geen enkele dag is hetzelfde, dus dat is lastig te beantwoorden. Sowieso wandel ik ‘s ochtends altijd langs de productie. Dan komen er vragen van medewerkers. En vanaf half 9 gaat de telefoon rinkelen met vragen van klanten. Daarna is het maar net wat er op mijn bordje komt. Dat vind ik wel prettig werken.”

Even tussendoor: jullie zoeken nog collega’s op de klantenservice?

“Klopt. We zoeken een fulltime accountmanager voor de binnendienst. Het is hier heel gezellig, kan ik je vertellen. Soms iets te gezellig, haha. Maar we werken hard om alle vragen en verzoeken te beantwoorden van onze klanten.”

Noem één gewoonte die je én op je werk én thuis terugziet.

“Nou, als er iets georganiseerd moet worden, sta ik paraat. Ik regel graag alles tot in de puntjes. Dat zie je terug in mijn werk en in mijn vriendengroep. En ik heb de neiging om allerlei kleine alpaca’s te verzamelen. Ik heb hier op mijn bureau en thuis een flinke verzameling opgebouwd. Het zijn gewoon leuke dieren. Ze zijn zo lekker duf.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Mijn familie en vrienden wonen op de Veluwe, dus ik ga daar regelmatig heen om te ontspannen. En verder ga ik naar de bioscoop of een restaurant. Een avondje Netflixen vind ik ook heerlijk.”

Maak je nog leuke of gekke dingen mee bij Vendrig?

“Laatst belde een klant me om te vertellen dat een medewerker zijn trouwring in z’n zak had laten zitten. Dus toen raceten we van de klantenservice meteen naar de wasserette, voordat de ring in de wasmachine zou belanden. Gelukkig vonden we ‘m op tijd terug!”

Gebeurt het vaak dat jullie dingen vinden in werkkleding?

“Eigenlijk best wel vaak. Sieraden, portemonnees, pasjes, sleutels, noem het maar op. We proberen gelijk te achterhalen waar het item vandaan komt. Het is altijd weer leuk om de eigenaar er blij mee te maken!”
In de vorige editie van ‘De was doen met …’ draaien we mee met John van der Veen van de inpakafdeling.