Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

In deze verfrissige rubriek vragen we ‘Vendrigenaren’ het hemd van het lijf. Deze keer draaien we mee met John van der Veen, teamleider van de inpakafdeling. Deze man weet alles van inpakken en doorpakken tegelijkertijd.

“Het mooiste zou zijn om elke order met een strikje te verpakken.”

Allereerst: hoe vaak doe je de was thuis?

“Wil je een eerlijk antwoord? Nooit. Ik ben van andere dagelijkse klusjes, zoals stofzuigen en dweilen. Dat moet natuurlijk ook bijgehouden worden met drie kinderen thuis. En als teamleider van de inpakafdeling ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de ingepakte koffers wanneer we op vakantie gaan!”

Hoe omschrijf je Vendrig?

“Ik ben nu tweeëneenhalf jaar ‘Vendrigenaar’. Het is een gezellig bedrijf met fijne mensen om me heen. Het werk is uitdagend, omdat we continu bezig zijn om processen te verbeteren.”

Je bent teamleider van de inpakafdeling. Wat houdt dat precies in?

“Van alles. Ik coach mijn team en zorg er samen met collega’s voor dat de schone was op tijd klaarligt om naar de klant te gaan. En dat natuurlijk via de juiste routes. Dat is altijd een leuke uitdaging. Elke dag is anders, dus je vraagt je continu af: hoe gaan we dit aanpakken? Zo vliegen de dagen voorbij.”

Inpakken en doorpakken dus.

“Precies dat! Het mooiste zou zijn om elke order met een strikje te verpakken, maar dat gaat niet.”

Hoe coach jij het team?

“Ik zorg dat mensen gemotiveerd en vrolijk zijn. Als je team goed in zijn vel zit en er zin in heeft, dan gaat alles vanzelf!”

Een vrolijk team: dus jij doet elke ochtend een stand-up comedyshow voor het team?

“Haha, nee dat niet. Tijdens de dagstart polsen we altijd even of iedereen lekker in zijn vel zit. Soms heeft er iemand een beroerde dag. Dat kan natuurlijk, want we zijn allemaal mensen. Houd je daar samen rekening mee, dan haal je het beste uit elkaar.”

Noem één gewoonte die je én op je werk én thuis terugziet.

“Ik ben verslaafd aan een spelletje op mijn mobiel. Dat speel ik thuis en hier in de pauze. Even de gedachten verzetten. Heerlijk!”

Wat is jouw leukste moment bij Vendrig?

“Dat zijn er zoveel. Persoonlijk vind ik de jaarlijkse bedrijfsbarbecue altijd erg geslaagd. Gezellige collega’s, een koud biertje en een vleesje prikken: wat wil een mens nog meer?”

Iets anders: wat doe je in je vrije tijd?

“Ik heb mijn handen vol aan drie dochters. Die doen aan paardrijden, turnen en dansen. Daar ben ik veel mee in de weer.”

Beschrijf een gemiddelde werkdag in één zin.

“Lekker werken en gas erop!”
In de vorige editie van ‘De was doen met …’ draaien we mee met Bas van der Wal van de technische dienst.