Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

In deze verfrissige rubriek vragen we ‘Vendrigenaren’ het hemd van het lijf. Deze keer kletsen we met marketingmedewerker Godert Walter. Hij zet Vendrig ruim 5 jaar met een flinke dosis enthousiasme op de kaart.

“Het was te gek om de Vendrig-transformatie te coördineren.”

Allereerst, hoe vaak doe je de was thuis?

“Ik draai drie wassen per week. Vaak zet ik de wasmachine op eco-stand en was ik altijd in het weekend. Dat is net als ’s nachts het goedkoopst om te wassen, omdat ik gebruikmaak van dubbel tarief.”

Weer wat geleerd! Zeg, wat doe jij zoal bij Vendrig?

“Als medewerker marketing, communicatie en vormgeving bewaak ik alle interne en externe communicatie. Van het samenstellen van onze interne nieuwsbrief tot het regelen van fotoshoots voor onze communicatieuitingen. Mijn werk is heel gevarieerd en dat maakt het voor mij juist zo leuk. Een tijd terug hebben we Vendrig met een nieuwe merkstrategie en huisstijl opnieuw op de kaart gezet. Ik ben medeverantwoordelijk voor dit ‘nieuwe jasje’. Te gek om deze transformatie te coördineren.”

Wat voor bedrijf is Vendrig?

“Een nuchter bedrijf met een club mensen die er allemaal voor willen gaan. De lijnen zijn kort, iedereen is benaderbaar en we schakelen snel. Dat is wel zo prettig voor klanten en collega’s. Als je hulp nodig hebt, trek dan aan de bel. Dan regelen we het meteen voor je. Dat is typisch Vendrig.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Bewust leven vind ik erg belangrijk. Daarom vind je me vaak in de natuur. Ik zwem, fiets, wandel en eet gezond. Ook ben ik een echte serie- en filmfreak. Tijdens mijn roadtrip door de Verenigde Staten eerder dit jaar heb ik een aantal locaties bezocht waar Breaking Bad – de beste tv-serie aller tijden – is opgenomen. Ik ben zelfs in de wasserij geweest waar veel scenes zijn opgenomen. In 2009 ben ik op het eiland geweest waar Jaws – de beste film aller tijden – is gemaakt. Dit waren waanzinnige ervaringen. Alsof ik op de filmset rondliep.”

Noem één gewoonte die je én op je werk én thuis terugziet.

“Ik ben toegewijd en houd niet van half werk. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook echt voor. Op mijn werk en thuis. Op mijn werk zorg ik dat alles tot in de puntjes is geregeld, thuis zie je mijn toewijding in mijn bewuste manier van leven.”
In de vorige editie van ‘De was doen met …’ draaiden we mee met Brigitte Chaigneau van de afdeling reparatie.