Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Vendrig lanceert Triple Impact: unieke camouflagelijn

1 april 2015 – Op 7 april lanceert Vendrig ‘Triple Impact’, een speciaal ontwikkelde kledinglijn volgens Europese richtlijnen voor camouflage met de norm EN20471. Deze kleding heeft een beperkte zichtbaarheid voor infrarood-gevoelige apparatuur en is voorzien van speciale RWS-reflectie. Met Triple Impact heeft Vendrig, totaalleverancier van bedrijfskleding en –hygiëne, een unieke primeur op het gebied van camouflagekleding.

Wensen en behoeften legerkleding

Rudolf Vendrig, Algemeen Directeur van Vendrig, is blij met Triple Impact: “Productinnovatie en Procesoptimalisatie zijn vaste kernwaarden binnen Vendrig. Omdat wij nieuwe markten willen aanboren, hebben wij onderzoek verricht naar de wensen en behoeften op het gebied van legerkleding. De uitkomst hiervan leidde tot de Triple Impact kledinglijn, die in samenwerking met kledingleverancier Uniform Brands is ontwikkeld.” Naast de camouflage is de kleding voorzien van RWS-reflectie die ervoor zorgt dat men ook zeer goed zichtbaar kan zijn, wanneer de omstandigheden daar om vragen. “Met Triple Impact hebben wij een uniek, innovatief en toonaangevend product in handen. Inmiddels zijn de eerste gesprekken met diverse
geïnteresseerde partijen gevoerd.”

Behoud van de kleding

Door de unieke eigenschappen van Triple Impact is professionele reiniging noodzakelijk.
“De kleding is voorzien van de V1A-coating, die ervoor zorgt dat convectiewarmte de kleding niet verlaat”, aldus Rudolf Vendrig. “Dit voorkomt infrarood-zichtbaarheid en dient bij elke reinigingsbeurt opnieuw aangebracht te worden. Bij Vendrig wordt de kleding na elke reiniging gemeten met een spectrograaf. Hiermee controleren wij de eigenschappen voor zichtbaarheid en zorgen wij voor vervanging, indien nodig.”

Vendrig, totaalleverancier van bedrijfskleding en hygiëne

Triple Impact is een uitbreiding op Duo Impact, een kledinglijn die aansluit op de hedendaagse industrie door de toegepaste normeringen. Naast deze twee kledinglijnen biedt Vendrig een totaalpakket op het gebied van bedrijfs- en veiligheidskleding en sanitaire- en vloerhygiëne. Uiteraard geheel afgestemd op bestaande specifieke bedrijfsomstandigheden.

Camouflagekleding

Heb je vragen?

Offerte aanvragen

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur