Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?


Ons bedrijf, gevestigd in IJsselstein, is een autoriteit als het gaat om bedrijfskleding van topkwaliteit. Wij bieden in heel Nederland, en zelfs een deel van België, was- en huurdiensten aan ondernemingen. Wij voorzien in de mogelijkheid om werkkleding bij ons te huren, te kopen, te laten onderhouden en op afstand te beheren. Profiteer nu van onze snelle en efficiënte levering!

 

Offerte aanvragen

Aanschaf en beheer
van bedrijfskleding
in Helmond

Schone bedrijfskleding in Helmond

Wij zijn sinds 1960 een erkende bedrijfskledingwinkel. Gestart met poetsdoeken, zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige dienstverlener in werkkleding. Ook voor sanitaire voorzieningen en vloerhygiëneproducten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bedienen alle sectoren met een verfijnde selectie van werkkleding, die we meenemen voor een eerste bezoek aan jouw locatie in Helmond. Je medewerkers passen dan meteen de werkkleding.

Bedrijfskleding voor elke sector

Wij zijn gespecialiseerd in werkkleding voor diverse sectoren, waaronder de metaalindustrie, procesindustrie en voedingsmiddelenindustrie. Ons assortiment omvat reflecterende tot antistatische en HACCP-goedgekeurde werkkleding, allemaal verkrijgbaar in diverse kleuren en met passende afwerking. Kies voor bedrijfskleding die jouw bedrijf in Helmond perfect representeert. Met onze Certex- en RABC-certificering ben je verzekerd van de kwaliteit en veiligheid van de kleding. Maak je outfit compleet met bijpassende veiligheidsschoenen!

Online kledingbeheersysteem

Inloggen op Mijn Vendrig biedt een compleet beeld van de kledingvoorraad van je bedrijf. Waarom kiezen voor online beheer? Bestel snel een extra kledingset (op afstand, vanuit Helmond), volledig aangepast aan de branding van je bedrijf (logo, slogan, kleuren etc.). Je krijgt een overzicht van alle kledingstukken in jouw beheer en bekijkt met één klik alle facturen.

Een professionele uitstraling is essentieel voor jouw bedrijf. Bedrukking voegt authenticiteit toe. Een bedrijfslogo wekt vertrouwen bij potentiële klanten. Wil je nieuwe bezoekers aantrekken of zijn je medewerkers vaak in het openbaar? Dan val je met een bedrijfslogo zeker op.

De Vijf van Vendrig

Onze aanpak is fris en innovatief. We focussen ons op de volgende essentiële aspecten:

  1. Bedrijfskleding moet niet alleen beschermend zijn, maar ook stijlvol.
  2. Hoogwaardige bedrijfskleding verhoogt de uitstraling van je onderneming.
  3. De werkkleding voldoet aan alle hygiënenormen.
  4. Met Mijn Vendrig beheer je eenvoudig je complete bedrijfskledingvoorraad.
  5. Sinds 1960 jouw betrouwbare partner: dat is Vendrig.

Ontdek meer over Vendrig.

 

Kom in contact

Vendrig’s Full Service

Onze service reikt verder dan alleen verkoop, onderhoud en beheer van werkkleding. We bieden ook sanitaire voorzieningen en hygiënische vloerproducten aan, zoals schoon- en droogloopmatten. Dit is onderdeel van onze uitgebreide Full Service. Deze producten leveren we ook periodiek schoon aan op locatie in Helmond. Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met Angela

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig