Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

header Schoonloopmat Vendrig

Schoonloopmatten huren

Stel je jezelf eens voor, geen vieze bedrijfsvloeren meer. Maar schoon, netjes en representatief.
Geen zorgen meer over al dat vuil dat van buiten naar binnen wordt gelopen. Ook is het prettiger werken, ben je aanzienlijk minder tijd kwijt aan schoonmaken en heb je lagere schoonmaakkosten.

Kies daarom voor de schoonloopmat van Vendrig. Deze mat zorgt ervoor dat 80% van het binnengelopen vuil en kleine hoeveelheden wordt opgevangen, waardoor je vloeren schoon, hygiënisch en representatief zijn. Ook slijten de vloeren minder snel en blijven dus langer mooi. Goed voor het imago, want schone vloeren zijn immers een visitekaartje voor bezoekers zoals prospects, klanten of leveranciers.

Huur je schoonloopmatten bij Vendrig. Wij reinigen de mat op professionele wijze en zorgen ervoor dat je altijd beschikt over een perfect functionerende schoonloopmat en daarmee een hygiënische en veilige werkvloer. Kies ook voor een hygiënische en veilige werkvloer. Informeer naar de mogelijkheden bij onze adviseurs.
Meer info

Vragen over schoonloopmatten huren?

   Offerte aanvragen

De voordelen van schoonloopmatten huren

Vloeren verdienen de beste kwaliteit matten. Doordat onze schoonloopmatten 80% van het binnengelopen vuil opvangen blijven de vloeren veel beter en langer schoon. Hiermee bespaar je tijd en kosten, want je hoeft veel minder schoon te maken. Ook zijn de matten volledig veilig en betrouwbaar. Door de ijzersterke rubberen bodem is het uitgesloten dat de mat gaat schuiven. De kans op uitglijden of ongelukken is dus aanzienlijk kleiner. Kortom, al deze eigenschappen resulteren in een prettige, representatieve, schone en veilige werkomgeving en het bespaart je geld- en tijds. Schoonloopmatten huren bij Vendrig is dé manier om te profiteren van bovenstaande voordelen. Lees hieronder hoe het werkt.

Matten huren. Hoe werkt dat?

Een schoonloopmat raakt op een gegeven moment verzadigd. Deze neemt dan minder goed vocht en vuil op dat je weer een vuile vloer oplevert. De mat moet dus goed onderhouden worden. Matten huren doe je bij Vendrig. Onze servicechauffeur legt de mat op de gewenste plek neer. Na twee weken haalt de servicechauffeur de vuile mat op en vervangt deze direct door een schoon exemplaar. Vendrig reinigt de mat op professionele en gekwalificeerde wijze. Bovendien controleren wij de mat voordat deze jouw kant opkomt. Kortom, schoonloopmatten huren kent alleen maar voordelen.

Schoonloopmat Vendrig uitgesneden

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur