Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

header Schoonloopmat Vendrig

Schoonloopmat

Ben je het ook zo zat, continu een vieze hal of vieze ruimtes, omdat mensen allemaal rommel mee naar binnen lopen? Kies dan voor de oplossing in de vorm van een schoonloopmat. Een schoonloopmat is speciaal ontwikkeld om zoveel mogelijk vuil op te vangen, waardoor de ruimtes langer schoon blijven en dat scheelt weer in de schoonmaakkosten.

Door de specifieke samenstelling van de schoonloopmat, wordt veel vuil direct naar de bodem gefilterd. Daarnaast zijn deze matten bestand tegen allerlei vetten, oliën en chemicaliën, waardoor de vloer van beschadiging of smerige goedjes vrij blijft. Om te voorkomen dat de mat beweegt, is elke schoonloopmat voorzien van een antislip Nitrulrubberen bodem.

De schoonloopmat is dus een ideaal middel om vervuiling tegen te gaan. Deze matten zijn leverbaar in verschillende maten. Daar vertellen wij je graag meer over. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Vragen over de schoonloopmat?

   Offerte aanvragen

Schoonloopmat Vendrig foto

Schoonloopmat reinigen

Hoewel een schoonloopmat ideaal is om te voorkomen dat ruimtes erg vies worden, zal de mat op termijn zelf natuurlijk ook vies worden. Een mat reinigen is echter niet iets wat je zo even doet, maar ook dat mag geen probleem heten. Vendrig biedt naast het leveren van de schoonloopmatten ook een service tot schoonloopmatten reinigen. Als je ons inschakelt voor schoonloopmatten reinigen, ben je de matten niet voor enige tijd kwijt. Wij halen de matten bij je op en tegelijk leggen we nieuwe neer. Je zult altijd een mat bij de deur hebben liggen terwijl wij de matten voor je eens in de twee weken zullen reinigen. Direct meer weten over onze schoonloopmat reinigen service? Bel ons op: 030 212 3000.

Jouw voordelen

De schoonloopmat biedt enkel voordelen. Zo reduceert het de hoeveelheid vuil die naar binnen gelopen wordt, omdat 80% op de mat achterblijft. Hierdoor blijft de ruimte representatief, wat weer goed staat voor bezoekers en klanten. Ook zal de vloer een stuk hygiënischer blijven bij het gebruik van een schoonloopmat en belangrijker nog, het scheelt je in schoonmaaktijd en kosten. Er hoeft immers minder vaak een dweil doorheen en dat scheelt tijd. Maar ook de schoonmaker is minder lang bezig in de ruimte en dat scheelt weer in de kosten. Daarnaast is de schoonloopmat in diverse maten leverbaar. Kortom, de schoonloopmatten zijn een simpel doch ideaal middel om ruimtes langer schoon te houden.

Schoonloopmat Vendrig uitgesneden

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur