Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

header Schoonloopmat Vendrig

Voorkom vieze vloeren met een schoonloopmat

Een schone, nette en representatieve vloer bij de ingang van je pand: dat is een mooi visitekaartje. Maar de steeds in- en uitlopende mensen zorgen ervoor dat er vuil op de vloer terechtkomt. Dit voorkom je met een schoonloopmat. Een schoonloopmat is speciaal ontwikkeld om zoveel mogelijk vuil op te vangen, waardoor de ruimtes langer schoon blijven. Dat zorgt niet alleen voor een mooi entree, maar scheelt ook in de schoonmaakkosten.

Door de specifieke samenstelling van de schoonloopmat, wordt veel van het vuil direct naar de bodem van de mat gefilterd. Daarnaast zijn deze matten bestand tegen allerlei vetten, oliën en chemicaliën, waardoor de vloer niet beschadigd raakt. Om te voorkomen dat de mat beweegt, is elke schoonloopmat voorzien van een antislip bodem.

De schoonloopmat is dus een ideaal middel om vervuiling tegen te gaan. Deze matten zijn leverbaar in 85 x 150 cm en 115 x 180 cm. We vertellen je graag meer over onze al onze matten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vragen over de schoonloopmat?

   Offerte aanvragen

Schoonloopmat Vendrig foto

De voordelen van een schoonloopmat

Een schoonloopmat is dé oplossing wanneer je af wil van de vieze vloeren bij je entree. Zo geef je je bezoekers een gastvrij welkom. We zetten de voordelen van een schoonloopmat op een rij:

  • Het reduceert de hoeveelheid vuil die naar binnen gelopen wordt, omdat 80% op de mat achterblijft. Hierdoor blijft de ruimte representatief, wat weer goed staat voor bezoekers en klanten.
  • De vloer zal een stuk hygiënischer blijven bij het gebruik van een schoonloopmat en daardoor scheelt het je in schoonmaaktijd en kosten. Er hoeft immers minder vaak een dweil doorheen en dat scheelt tijd. Maar ook de schoonmaker is minder lang bezig in de ruimte en dat scheelt weer in de kosten.
  • De schoonloopmat is in diverse maten leverbaar. Zo heb je altijd een schoonloopmat die past in jouw ruimte.

 

Een schoonloopmat reinigen met full service dienstverlening van Vendrig

Hoewel een schoonloopmat ideaal is om te voorkomen dat ruimtes erg vies worden, zal de mat op termijn zelf natuurlijk ook vies worden. Om de kwaliteit te behouden moet een schoonloopmat op professionele en gekwalificeerde wijze gereinigd worden. Laat daarom de schoonloopmat reinigen door Vendrig Mattendienst. Met onze full service dienstverlening nemen wij alles omtrent de schoonloopmat uit handen. Hoe onze Mattendienst werkt:

  • Een van onze servicechauffeurs legt de gewenste schoonloopmat op de juiste plek.
  • Na twee weken wordt de schoonloopmat opgehaald en vervangen door een schone mat.

Zo beschik je altijd over een schone mat en voorkom je vieze en gladde vloeren bij de entree van je pand. Direct meer weten over onze schoonloopmat reinigen service? Bel ons op: 030 212 3000 of vul ons contactformulier in.

 

Schoonloopmat Vendrig uitgesneden

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur