Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Foodkleding Vendrig groep header

Foodkleding

Altijd hygiënisch en zonder risico’s

Omdat de wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne wordt voortdurend aangescherpt, komt de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid steeds meer bij jou als leverancier te liggen. En claims en imagoschade wil je natuurlijk voorkomen. Bovendien moet foodkleding voldoen aan de richtlijnen van de HACCP, waarin onder andere gesteld wordt dat gevaar voor besmetting vermeden moet worden. Daarom is het essentieel dat je hygiënisch en zonder risico’s kunt werken, zodat je verzekerd bent van de continuïteit van het productieproces. Ook vermijd je imagoschade. Met Vendrig werk je altijd in hygiënische foodkleding, afgestemd op de specifieke veiligheidsissues op jouw betreffende afdeling.

Zekerheid bij Vendrig

De samenwerking met Vendrig als professionele en CERTEX en RABC gecertificeerde bedrijfskledingverzorger geeft je de zekerheid dat je te allen tijde aan deze richtlijnen voldoet. Speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie heeft Vendrig het natwasprocedé. De kleding wordt afzonderlijk van de andere kleding gewassen. Na het wassen kan de kleding worden gesealed om de kans op bacteriënoverdracht uit te sluiten.

Vragen over foodkleding?

   Offerte aanvragen

Foodkleding Vendrig team

De Foodcollectie: veilig en verzorgd

Onze kledingcollectie voor de voedselverwerkende industrie is geschikt om te dragen in onder andere IFS-, TESCO-, BRC- en HACCP-omgevingen. De kleding heeft een hoog draagcomfort en is zo ontworpen dat luchtverplaatsing binnen de kleding, en zodoende de stroming van bacteriën door de openingen in de kleding, tot een minimum wordt beperkt. Uitstulpingen op de kleding worden vermeden en om opeenhoping van bacteriën te vermijden zijn de zakken niet van buitenaf toegankelijk. De polyester/katoenen Foodkleding is standaard uitgevoerd in de kleur super-white. Deze helder witte kleur ontstaat doordat niet alleen het doek, maar ook de vezel wordt gekleurd, waardoor de kleding een intens witte kleur krijgt die ook na intensief gebruik en vele malen reinigen behouden blijft.

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur