Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Full service dienstverlening Vendrig industrie header

Werkkleding wassen

Kies voor de full service dienstverlening van Vendrig en je medewerkers beschikken altijd over  schone en veilige werkkleding. Doordat wij de werkkleding wassen en behandelen volgens de Europese richtlijn ben je ervan verzekerd dat de kwaliteit van de kleding gewaarborgd is en blijft.
Dit heeft weer een positief effect op de productiviteit van je medewerkers. Het is immers veel prettiger werken wanneer kleding gemakkelijk en comfortabel zit. Ook is de veiligheid van je medewerkers gegarandeerd. Met onze CERTEX-gecertificeerde wasprocessen blijven de beschermende eigenschappen behouden. Hierdoor ben je ingedekt tegen eventuele schadekosten en claims. Door het beheer van bedrijfskleding uit te besteden wordt je werkkleding niet alleen op professionele wijze gereinigd, maar ook gerepareerd waar nodig. Wanneer blijkt dat de kleding onherstelbaar beschadigd is, wordt deze vervangen. Ook brengt onze serviceverlener in één keer de schone kleding op locatie en neemt de vuile kleding weer mee. Kortom, je hebt er geen omkijken naar, wij zorgen dat alles geregeld is. 

Meer info

Vragen over werkkleding wassen?

   Offerte aanvragen

Diverse reinigingsmethodes

Werkkleding wassen is een essentieel onderdeel van onze gehele dienstverlening. We wassen natuurlijk niet zomaar. We kijken eerst naar het type kleding, de werkzaamheden en de eventueel gestelde normen. Hierna kiezen we passend wasproces. Wij hebben drie wasprocessen om werkkleding te reinigen. Hierdoor bieden we iedere organisatie, onafhankelijk van de branche, de hoogste kwaliteit.

  • Natwassen
    Ben je werkzaam in de foodindustrie? Dan maken wij gebruik van het natwasprocedé. Organische vlekken in de kleding wordt het beste met natwas verwijderd. Ook worden bacteriën gedood. Met deze RABC-gecertificeerde wijze garanderen wij dat je medewerkers dagelijks over volledig schone en hygiënische kledingstukken beschikken.
  • Chemisch reinigen
    Werk je in de industrie? Uw werkkleding wordt dan chemisch gereinigd. Door deze methode worden vetten en oliën verwijderd. Reiniging vindt plaats op een lage temperatuur, waarbij de krimp van de kleding nihil is en daardoor de pasvorm behouden blijft. Daarnaast blijft een eventuele vlamvertragende eigenschap behouden.
  • Milieuvriendelijk reinigen met K4: MVO en zorg voor het milieu staat hoog in het vaandel bij Vendrig. Reinigingsmiddel K4 is zo vervaardigd dat het geen gevaar vormt voor lucht, water, mens en bodem. Bovendien is het biologisch afbreekbaar. Vendrig is het eerste bedrijf in de wereld die het reinigingsmiddel K4 toepasbaar heeft gemaakt voor industriële reiniging van bedrijfskleding.

Meer info

reinigingsprocessen vendrig

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur