Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Werkkleding wassen

Het belang van werkkleding wassen

Werkkleding wassen: een klus die je beter kunt uitbesteden. Niet alleen omdat het veiliger is, maar ook omdat je dan voldoet aan alle Europese wet- en regelgeving. En dat is wel zo belangrijk, wanneer jij veilig en onbezorgd aan het werk wilt gaan.

Bij Vendrig ben je aan het juiste adres voor het wassen van allerlei soorten werkkleding. Wij vertellen je graag hoe wij te werk gaan in de industrie en de foodsector:

  • Industrie
    Industriële werkkleding wordt dry clean gereinigd. Deze wijze van werkkleding reinigen is uitermate geschikt voor het verwijderen van oliën en vetten, waardoor je veilig kunt werken. Ook is krimp nihil doordat de kleding op lage temperatuur wordt gereinigd. Kleuren blijven langer helder, de kleding slijt minder snel en de pasvorm blijft mooi.Fijnere industriële werkkleding wassen wij met het innovatieve middel K4. Dit reinigingsmiddel vormt geen gevaar voor lucht, water, mens en bodem en is biologisch afbreekbaar.
  • Foodsector
    Foodkleding wassen wij volgens het natwasproces. Met deze methode worden alle bacteriën op de kleding gedood, waardoor je verzekerd blijft van de microbiologische kwaliteit van je kleding. Bovendien is Vendrig RABC-gecertificeerd, wat betekent dat je kleding automatisch voldoet aan de Europese richtlijnen.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in of laat je telefoonnummer achter.

Vragen over werkkleding wassen?

   Offerte aanvragen

Werkkleding laten wassen: goed om meerdere redenen

Wanneer je kiest voor het uitbesteden van werkkleding wassen, kies je automatisch voor meer veiligheid. Vendrig wast en onderhoudt je kleding volgens de Europese richtlijnen, waardoor de kleding blijft voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. We lichten dit graag nog even toe:

  • Gevaarlijke stoffen worden verwijderd van de kleding. Wanneer wij je werkkleding professioneel reinigen, worden oliën en vetten van de kleding verwijderd. De kans dat je werkkleding vlamvat vliegt is dan minimaal en zo kun je dus altijd veilig aan de slag. Thuis je kleding wassen is niet voldoende; je kleding wordt dan minder goed schoon.
  • Je hebt een goede beschermende laag op je werkkleding. Werk je in de chemie en met gevaarlijke stoffen? Dan moet kleding jou optimale bescherming bieden. Vendrig impregneert de kleding met fluorcarbonlaag, waardoor chemische stoffen geen kans hebben om binnen te dringen en je veilig je werkzaamheden kunt uitvoeren.
  • Geen gevaar op besmetting door bacteriën op je kleding. Werken in de foodsector zorgt voor bacteriën op je kleding, waardoor de kans op besmetting toeneemt. Wanneer je je werkkleding professioneel laat reinigen, worden alle bacteriën gedood. Ook wassen wij de kleding apart, waardoor de kans op bacteriënoverdracht nihil is. Zo kun jij veilig werken in bijvoorbeeld een IFS-, TESCO-, BRC- of HACCP-omgeving.

Vendrig: ook voor werkkleding kopen en werkkledingonderhoud

Wanneer je kiest voor Vendrig, kies je voor full-service. Je werkkleding bij ons in het beheer hebben, betekent dat we je helpen van A tot Z. Je kunt dus bij ons terecht voor de aanschaf van werkkleding, voor het wassen van de werkkleding en voor het onderhoud van de werkkleding.

Wil je werkkleding kopen of werkkleding huren? Dan zit je bij Vendrig goed. Het voordeel van het kopen of huren van je werkkleding bij Vendrig is dat wij samenwerken met meer leveranciers van werkkleding dan alle andere aanbieders. Dat betekent dus de beste mogelijkheden voor een perfect passend kledingpakket. Dit doen we objectief. Wij zijn meer dan een leverancier, wij zijn een partner.

Door het beheer van bedrijfskleding bij Vendrig uit te besteden wordt je werkkleding niet alleen op professionele wijze gereinigd, maar ook gerepareerd waar nodig. Wanneer blijkt dat de kleding onherstelbaar beschadigd is, wordt deze vervangen. Ook brengt onze serviceverlener in één keer de schone kleding op locatie en neemt de vuile kleding weer mee. Kortom, je hebt er geen omkijken naar, wij zorgen dat alles geregeld is.

Wil je meer weten over het kopen, huren of het onderhoud van je werkkleding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur