Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Werkkleding wassen

Werkkleding wassen

Kies voor de full service dienstverlening van Vendrig en uw medewerkers beschikken altijd over  schone en veilige werkkleding. Doordat wij de werkkleding wassen en behandelen volgens de Europese richtlijn bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit van de kleding gewaarborgd is en blijft.

Dit heeft weer een positief effect op de productiviteit van uw medewerkers. Het is immers veel prettiger werken wanneer kleding gemakkelijk en comfortabel zit. Ook is de veiligheid van uw medewerkers gegarandeerd. Met onze CERTEX-gecertificeerde wasprocessen blijven de beschermende eigenschappen behouden. Hierdoor bent u ingedekt tegen eventuele schadekosten en claims. Door het beheer van bedrijfskleding uit te besteden wordt uw werkkleding niet alleen op professionele wijze gereinigd, maar ook gerepareerd waar nodig. Wanneer blijkt dat de kleding onherstelbaar beschadigd is, wordt deze zelfs vervangen. Ook brengt onze serviceverlener in één keer uw schone kleding op locatie en neemt de vuile kleding weer mee. Kortom, u heeft er geen omkijken naar, wij zorgen dat alles voor u geregeld is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met onze adviseurs.
Bekijk brochure Neem contact op
 

Diverse reinigingsmethodes

Werkkleding wassen is een essentieel onderdeel van onze gehele dienstverlening. We wassen natuurlijk niet zomaar. We kijken eerst naar het type kleding, de werkzaamheden en de eventueel gestelde normen. Hierna kiezen we passend wasproces. Vendrig is specialist in het reinigen van werkkleding; wij hebben maar liefst vier wasprocessen om uw werkkleding te reinigen. Hierdoor bieden we iedere organisatie, onafhankelijk van de branche, de hoogste kwaliteit.

 • Natwassen
  Bent u werkzaam in de foodindustrie? Dan maken wij gebruik van het natwasprocedé. Organische vlekken in de kleding wordt het beste met natwas verwijderd. Ook worden bacteriën gedood. Met deze RABC-gecertificeerde wijze garanderen wij dat uw medewerkers dagelijks over volledig schone en hygiënische kledingstukken beschikken.
 • Chemisch reinigen
  Werkt u in de industrie? Uw werkkleding wordt dan chemisch gereinigd. Door deze methode
  worden vetten en oliën verwijderd. Reiniging vindt plaats op een lage temperatuur, waarbij de krimp van de kleding nihil is en daardoor de pasvorm behouden blijft. Daarnaast blijft een eventuele vlamvertragende eigenschap behouden.
 • Milieuvriendelijk reinigen met K4:
  MVO en zorg voor het milieu staat hoog in het vaandel bij Vendrig. Reinigingsmiddel K4 is zo vervaardigd dat het geen gevaar vormt voor lucht, water, mens en bodem. Bovendien is het biologisch afbreekbaar. Vendrig is het eerste bedrijf in de wereld die het reinigingsmiddel K4 toepasbaar heeft gemaakt voor industriële reiniging van bedrijfskleding.
 • Stomen
  Stomen wordt vooral ingezet om representatieve bedrijfskleding te reinigen. Zo beschikken uw medewerkers altijd over nette werkkleding om het imago van uw organisatie uit te dragen.

Bedrijfskleding verzorging

Bedrijfskleding verzorging

Laat niet alleen uw werkkleding wassen bij Vendrig en ontdek onze totale dienstverlening in bedrijfskleding verzorging. Uw medewerkers beschikken dan altijd over veilige en goed zittende werkkleding die blijft voldoen aan de gestelde wettelijke eisen. Ook bent u maximaal ingedekt tegen risico’s en eventuele claims. Door het beheer en de bedrijfskleding verzorging volledig uit te besteden krijgt u deskundig advies, wordt de kleding wordt op professionele wijze gereinigd, gerepareerd waar nodig en indien onherstelbaar, vervangen. Ook hebben uw medewerkers altijd beschikking hebben over voldoende voorraad schone kleding. Onze serviceverlener brengt in één keer uw schone producten op locatie en neemt de vuile kleding weer mee. Kortom, u heeft er geen omkijken naar, wij zorgen dat dit voor u geregeld is.

Meer weten over bedrijfskleding verzorging? Onze deskundige adviseurs helpen u graag verder. Vul hiernaast het contactformulier in of bel 030 – 212 3000 voor direct contact.

Profiteren van onze full service dienstverlening? Vraag geheel gratis om advies!

Vul het onderstaande formulier in of bel met 030 - 212 3000 voor meer informatie.

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig