Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Werkkleding onderhouden Vendrig full service dienstverlening header

Werkkleding onderhouden

Stap 2: laat je werkkleding professioneel reinigen

Waar gewerkt wordt, wordt kleding vuil. Hoe ga je hiermee om? Hoe blijft jouw werkkleding schoon en hygiënisch? Thuiswassen is vaak geen optie. De kleding krimpt en wordt minder goed schoon. Heb je veiligheidskleding? Dan moet de kleding blijven voldoen aan de wettelijke eisen. Ongelukken, ziekteverzuim en eventuele schadeclaims wil je immers voorkomen. En met thuiswassen gaat de beschermende werking snel verloren. Kies daarom voor Vendrig. Wij reinigen en onderhouden je kleding op professionele wijze, waardoor de kwaliteit en de veiligheid van je werkkleding altijd gegarandeerd is.

De juiste reiniging voor jouw specifieke situatie

Als enige aanbieder in Nederland hebben wij drie reinigingsprocessen in huis, waardoor jouw kleding altijd op passende wijze wordt gereinigd. Want ook met onderhouden van werkkleding sta jij centraal, de werkkledingdrager. Het reinigingsproces wordt gekozen aan de hand van het type kleding, de werkzaamheden en de bijkomende type vervuiling, en de eventueel gestelde normen. Moet de kleding bijvoorbeeld waterafstotend, brandvertragend of antistatisch zijn? Of werk je in de foodsector en is hygiëne essentieel? Door deze inventarisatie kiezen wij het reinigingsproces dat het beste past bij jouw specifieke situatie.

Vragen over werkkleding onderhouden?

   Offerte aanvragen

Onze reinigingsprocessen:

Als enige aanbieder in Nederland hebben wij drie reinigingsprocessen in huis, waardoor jouw werkkleding op de juiste, verantwoorde en zo milieuvriendelijk mogelijke wijze wordt gereinigd.

Dryclean voor de industrie

Werk je in de industrie? Dan wordt je kleding dry clean gereinigd. Deze reinigingsmethode is uitermate geschikt voor het verwijderen van oliën en vetten. Doordat de kleding op lage temperatuur gereinigd wordt is krimp nihil, blijven kleuren langer helder, is er minder slijtage en blijft de pasvorm mooi. Werk je in genormeerde kleding? Dan voorzien wij jouw kleding tijdens het wassen van een beschermende laag.

K4 voor delicate industriële werkkleding

Voor de fijnere industriële werkkleding gebruiken wij het innovatieve K4. Dit reinigingsmiddel is zo vervaardigd dat het geen gevaar vormt voor lucht, water, mens en bodem. Bovendien is het biologisch afbreekbaar. Vendrig is het eerste bedrijf ter de wereld dat K4 toepasbaar maakt voor industriële reiniging van werkkleding. Ook past K4 goed in ons beleid om wasprocessen continu te ontwikkelen en te verbeteren.

Hygiëne voorop met natwassen

Ben je werkzaam in de foodsector? Dan wil je hygiënerisico’s op de werkvloer uitsluiten. Vendrig is expert in hygiënische werkkleding. Wij reinigen de kleding volgens het RABC-gecertificeerde natwasprocedé: het wassen met water en zeep. Alle bacteriën worden hierbij gedood. Zo ben je altijd verzekerd van de microbiologische kwaliteit en daarmee de veiligheid van je eindproduct.

reinigingsprocessen vendrig

Werkkleding onderhouden is stap 2. Nu naar stap 3: het beheren van je werkkleding

Je hebt werkkleding aangeschaft en geregeld dat deze op professionele wijze wordt gereinigd. Maar hoe ga je al deze kleding beheren? Ga je dit zelf doen? Dat zal tijd en geld kosten. En wat doe je met beschadigde kleding? Lees hier alles wat je moet weten over het beheren van werkkleding.

Fullservice dienstverlening: werkkleding aanschaffen, onderhouden en beheren

Werkkleding nodig? Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Het proces bestaat uit drie componenten. Samen vormen deze componenten één geheel: onze full service dienstverlening.

  1. Werkkleding aanschaffen >>
  2. Werkkleding onderhouden
  3. Werkkleding beheren >>

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur