Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Werkkleding beheren Vendrig full service dienstverlening header

Werkkleding beheren

De laatste stap: werkkleding beheren. Houd hier rekening mee

Bij het aanschaffen van werkkleding moet je niet alleen rekening houden met de kledingkeuze en met de reiniging van de kleding, maar ook met het managen ervan. Want hoe ga je dat doen? Een eigen kledingvoorraad in een magazijn? Zo ja, wie gaat de kleding beheren en hoeveel uur per week is daarmee gemoeid? Wat gaat dit kosten? En wat doe je met beschadigde kleding? Wellicht moet je leidinggevende of de magazijnmedewerker zich over het kledingstuk ontfermen. Zonde van de kostbare tijd, want dit hoort niet tot de kernactiviteiten.

Hoe houd je inzicht in de kleding die in omloop is?

En wordt het repareren of vervangen door een nieuw exemplaar? En hoe zorg je ervoor dat de kleding blijft voldoen aan de wettelijke eisen? Je wilt immers geen ongelukken, ziekteverzuim of schadeclaims. Hoe krijg je inzicht in welke kleding gedragen wordt en welke niet? En hoe blijft de voorraad binnen de perken?
Kortom, allemaal vragen waarmee je rekening dient te houden als je werkkleding zelf gaat beheren. Wij helpen je hiermee door je volledig te ontzorgen.

Bespaar op kosten en tijd

Door het beheer van werkkleding aan Vendrig uit te besteden kun je altijd veilig en prettig werken, bespaar je aanzienlijk op de kosten en scheelt het je een hoop tijd, kopzorgen en geregel.

Vragen over werkkleding beheren?

   Offerte aanvragen

Volledige ontzorging: wij beheren je werkkleding

Met Vendrig heb je geen omkijken naar het beheer van de kleding, dit doen wij voor je. Onze servicechauffeur levert de schone kleding af en neemt gelijk de vuile kleding mee. Wij controleren ook of de kleding nog voldoet aan de gestelde eisen. Wanneer een kledingstuk versleten of onherstelbaar beschadigd is, wordt een nieuw exemplaar ingezet. Ook wanneer de kleding niet meer voldoet aan de gewenste uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan teveel vlekken of kleurverlies. Je beschikt dus altijd over schone, veilige, comfortabele kleding met de juiste uitstraling, waardoor je onbezorgd en prettig kunt werken.

Altijd inzicht met realtime managementinformatie

Vendrig Managementinformatie geeft inzicht in alle werkkleding die er bij jou in omloop is. De informatie is up-to-date, zodat er bijgestuurd kan worden wanneer dit nodig is. Wij zien bijvoorbeeld welke kleding een lange tijd niet meer in de was is geweest. Omdat dit gevolgen kan hebben voor de veiligheid of tot onnodige kosten kan leiden, geven wij dit aan. Ook zien we welke kledingstukken vaker dan normaal gerepareerd worden. Wij onderzoeken dan de oorzaak en bekijken of we dit probleem kunnen oplossen. Vragen als: “Welke werkzaamheden worden uitgevoerd met deze kleding? Kan een werkplek slimmer worden ingericht? Of moet de kleding worden aangepast?” Hierin krijg je van ons, als partner, objectief en betrouwbaar advies.

Vendrig full service dienstverlening circulair

Zelf regelen met Mijn Vendrig

Via Mijn Vendrig kun je zelf werkkleding bestellen en beschik je over managementinformatie, van bedrijfsbreed tot specifiek kledingstuk. Ook kun je gegevens van werkkledingdragers bekijken en wijzigen, nieuwe werkkledingdragers registeren en aangeven of een kledingstuk gerepareerd moet worden. Lees meer over Mijn Vendrig >>

Fullservice dienstverlening: werkkleding aanschaffen, onderhouden en beheren

Werkkleding nodig? Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Het proces bestaat uit drie componenten. Samen vormen deze componenten één geheel: onze full service dienstverlening.

  1. Werkkleding aanschaffen >>
  2. Werkkleding onderhouden >>
  3. Werkkleding beheren

Mijn_Vendrig

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur