Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Werkkleding aanschaffen Vendrig full service dienstverlening header

Werkkleding aanschaffen

Stap 1: Werkkleding aanschaffen, waar moet je allemaal aan denken?

Als je werkkleding gaat aanschaffen sta je voor flink wat keuzes. Wat voor soort kleding? Een werkjas en broek? Of kies je toch voor een overall? Welke kleuren? Welke stof? Wat zijn de juiste maten? Waar moet de kleding allemaal aan voldoen? Is er voor lassen of werken met chemicaliën speciale kleding nodig? Er mogen natuurlijk geen ongelukken gebeuren! Ziekteverzuim en schadeclaims wil je ook voorkomen.
Werk je in een hygiënische omgeving? Hoe zorg je er dan voor dat kleding schoon blijft, waardoor er geen kans is op besmetting? En moet je de kleding kopen? Dat vergt een flinke investering. Of is huren een betere optie?
Kortom, allemaal vragen waarmee je rekening dient te houden. Kies daarom voor Vendrig. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen je volledig.

Je krijgt altijd objectief advies

Werkkleding is jouw meest persoonlijke gereedschap, hier geloven wij bij Vendrig in. Jij draagt het, dag in, dag uit. Jij moet ermee werken, in jouw organisatie. Daarom focust Vendrig zich op de dragers van werkkleding, jij staat centraal. We zijn meer dan alleen een leverancier, we zijn een partner. Wij gaan naast je zitten en adviseren en begeleiden je in het hele proces. Samen maken we een inventarisatie: wat is de situatie? Waar loop je tegenaan? Hoe kunnen wij jou zo goed mogelijk ontzorgen? Wat is het veiligheidsniveau en welke kleding past daar het beste bij? Zijn emblemen wenselijk?

Vragen over werkkleding aanschaffen?

   Offerte aanvragen

De grootste en objectieve keuze in werkkleding

Doordat wij samenwerken met meer leveranciers van werkkleding dan alle andere aanbieders, hebben we de grootste assortimentskeuze en dus de beste mogelijkheden om samen tot een perfect passend kledingpakket te komen. Dit doen wij objectief. Bij ons geen ‘wij van WC-Eend adviseren WC-Eend’. Wanneer de kleding gekozen is, wordt per persoon de maat opgenomen, zodat de kleding prettig en comfortabel zit. Met Vendrig beschik je over de juiste werkkleding die jij nodig hebt voor jouw specifieke situatie. Hierdoor werk je altijd veilig, comfortabel en heb je de juiste uitstraling.

kledingleveranciers

Aanschaffen is stap 1. Nu stap 2: onderhouden van je werkkleding

Je hebt werkkleding aangeschaft. Maar dan? Hoe blijft jouw werkkleding schoon en hygiënisch? Met thuiswassen krimpt de kleding en wordt deze minder goed schoon. En wat doe je met kleding die moet voldoen aan de wettelijke eisen? Ook hiermee ontzorgen wij je volledig! Lees hier alles wat je moet weten over het onderhouden van werkkleding.

Fullservice dienstverlening: werkkleding aanschaffen, onderhouden en beheren

Werkkleding nodig? Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Het proces bestaat uit drie componenten. Samen vormen deze componenten één geheel: onze full service dienstverlening.

  1. Werkkleding aanschaffen
  2. Werkkleding onderhouden >>
  3. Werkkleding beheren >>

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur