Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Certex RABC Vendrig 2018

CERTEX en RABC-certificaat

Je kleding gereinigd volgens Europese richtlijn

Onze RABC en CERTEX certificering geven je de zekerheid dat bedrijfskleding gereinigd en behandeld wordt volgens de Europese richtlijn, de NEN-EN14065. De jaarlijkse, door TÜV Nederland uitgevoerde controle toont aan dat wij ons systeem voor kwaliteitsmanagement volgens de normen van CERTEX op een hoog niveau houden. Hiermee voldoen wij aan de eisen van NEN-EN-ISO 9001:2015.

Vragen over Certex of RABC?

Certex certificering Vendrig

Met RABC ben je verzekerd van microbiologische kwaliteit

Voor voedingsmiddelenbedrijven, farmaceutische industrie, ziekenhuizen, verpleeghuizen en horeca is controle op biologische besmetting van belang. Besmetting wil je immers voorkomen, met alle gevolgen, zoals claims en imagoschade, van dien. De Europese richtlijn, de NEN-EN14065 (RABC, Risk Analysis Biocontamination Control), beschrijft een kwaliteitsmanagementsysteem dat de microbiologische kwaliteit van gewassen textiel voor deze branches moet waarborgen. Wij reinigen, onderhouden en beheren foodkleding volgens RABC en is dus geschikt om te dragen in onder andere IFS-, TESCO-, BRC- en HACCP-omgevingen. Zo ben je verzekerd van de microbiologische kwaliteit en de veiligheid van jouw eindproduct.

Controles op bacteriologische gesteldheid

Naast kwaliteitsdoelstellingen is het CERTEX-Kwaliteitszorgsysteem ook sterk gericht op het nakomen van milieueisen en eisen met betrekking tot kiemreductie en bacteriedoding tijdens het wasproces. We voeren regelmatig controles uit op bacteriologische gesteldheid van de kleding en de arbeidsmiddelen. Systematisch worden de wasmachines gecontroleerd op het gebruik van wasmiddelen en temperatuur, wat van belang is voor de ‘afdodingsfactor’.

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur