Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

vendrig header Voordelen

Voordelen

Kies voor Vendrig en profiteer van de vele voordelen. We ontzorgen en begeleiden je, je bespaart geld, hebt volledig inzicht, bent verzekerd van de juiste kwaliteit en dat allemaal op een duurzame en verantwoorde manier.

overzicht reinigingsprocessen

Full service dienstverlening

Werkkleding nodig? Vendrig adviseert en begeleidt je in het volledige proces van het aanschaffen van de kleding, het onderhoud én het beheer. Je wordt totaal ontzorgd en je krijgt objectief de meest passende oplossing.

Meer info

overzicht Certex RABC Vendrig

RABC en CERTEX certificering

Onze RABC en CERTEX certificering geven je de zekerheid dat bedrijfskleding gereinigd en behandeld wordt volgens de Europese richtlijn. Je werkt hygiënisch, zonder risico’s en bent verzekerd van de continuïteit van het productieproces.

Meer info

Lineaire afschrijving

In tegenstelling tot de meeste aanbieders van werkkleding betaal je na de looptijd van het contract restwaarde. Bij Vendrig schrijven we lineair af. Je betaalt geen restwaarde voor kleding die de looptijd heeft gehaald. Dat scheelt je een hoop geld.

Meer info

Circulaire dienstverlening

Is milieu en duurzaamheid belangrijk voor je? Dan zit je goed bij Vendrig: je vindt hergebruik en duurzaamheid terug in alle lagen van onze circulaire dienstverlening. Van het aanschaffen van werkkleding, via het onderhoud naar tenslotte het beheer ervan.

Meer info

Walk ’n Closet: track & trace je werkkleding

Raak nooit meer een kledingstuk kwijt omdat je precies ziet waar een kledingstuk zich bevindt. Ook verlaag je de kleding- en beheerskosten van je bedrijf en is er maximale controle op de veiligheid en hygiëne.

Meer info

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur