Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Representatieve werkkleding Vendrig Mascot

Maak het verschil met representatieve werkkleding

Hoe onderscheid je jezelf nog beter?

Het wordt steeds belangrijker om je goed te onderscheiden ten opzichte van je concurrent. Je wilt opvallen tussen de rest. Imago speelt hierbij een essentiële rol. Welk beeld heeft de klant van je onderneming? En komt dat overeen met het beeld dat je wilt uitdragen?

De beste mogelijkheden voor een perfect passende huisstijl

Vendrig garandeert onderscheidend vermogen met representatieve werkkleding die specifiek is afgestemd op jouw specifieke situatie. Doordat wij samenwerken met meer leveranciers van werkkleding dan alle andere aanbieders, hebben we de grootste assortimentskeuze en dus de beste mogelijkheden om samen tot een perfect passende kledingpakket te komen.

Onderscheid je met representatieve werkkleding

Hierdoor beschik je altijd over representatieve werkkleding die volledig is afgestemd op de specifieke beleving en uitstraling van je bedrijf. Je onderscheidt je daardoor van de concurrent, bent zichtbaar en je wordt herkend en gekend door (toekomstige) klanten. Je draagt je werkkleding met plezier en trots. Ook vertegenwoordig je het bedrijf en draag je bij aan het positieve imago dat je in de markt wilt uitstralen.

Vragen over representatieve werkkleding?

   Offerte aanvragen

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur