Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Onderscheidende werkkleding

Maak het verschil met representatieve werkkleding

Hoe onderscheid je jezelf nog beter?

Het wordt steeds belangrijker om je goed te onderscheiden ten opzichte van je concurrent. Je wilt opvallen tussen de rest. Imago speelt hierbij een essentiële rol. Welk beeld heeft de klant van je onderneming? En komt dat overeen met het beeld dat je wilt uitdragen?

De beste mogelijkheden voor een perfect passende huisstijl

Vendrig garandeert onderscheidend vermogen met representatieve werkkleding die specifiek is afgestemd op jouw specifieke situatie. Doordat wij samenwerken met meer leveranciers van werkkleding dan alle andere aanbieders, hebben we de grootste assortimentskeuze en dus de beste mogelijkheden om samen tot een perfect passende kledingpakket te komen.

Onderscheid je met representatieve werkkleding

Hierdoor beschik je altijd over representatieve werkkleding die volledig is afgestemd op de specifieke beleving en uitstraling van je bedrijf. Je onderscheidt je daardoor van de concurrent, bent zichtbaar en je wordt herkend en gekend door (toekomstige) klanten. Je draagt je werkkleding met plezier en trots. Ook vertegenwoordig je het bedrijf en draag je bij aan het positieve imago dat je in de markt wilt uitstralen.

Meer informatie

Wil je meer weten over representatieve werkkleding en wat Vendrig hierin voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel met de Klantenservice via 030 – 212 3000. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Neem contact op

Profiteren van onze full service dienstverlening? Vraag geheel gratis om advies!

Vul het onderstaande formulier in of bel met 030 - 212 3000 voor meer informatie.

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig