Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

comfortabel werken

Sneller en beter werken met comfortabele werkkleding

Werkkleding is je meest persoonlijke gereedschap

Om goed en effectief te werken is lekker zittende werkkleding van groot belang. Werkkleding is immers je meest persoonlijke gereedschap. Jij draagt het, dag in, dag uit. Jij moet ermee werken, in jouw organisatie. Daarmee is het medebepalend voor je werkplezier of je effectief functioneert en daardoor je werkzaamheden beter en sneller uitvoert.

Een perfect passend kledingpakket

Vendrig garandeert comfortabele bedrijfskleding, Als partner gaan we naast je zitten en maken we een inventarisatie om tot de beste keuzes te komen. We bekijken de situatie, wat de wensen en eisen zijn. Doordat wij samenwerken met meer leveranciers van werkkleding dan alle andere aanbieders, hebben we de grootste assortimentskeuze en dus de beste mogelijkheden om samen tot een perfect passend kledingpakket te komen. Wanneer de kleding gekozen is, worden er persoonlijke passessies gehouden voor de juiste maat.

Voer je werkzaamheden beter en sneller uit

Hierdoor beschik je dus altijd over kleding die prettig en comfortabel, veilig en functioneel is, zodat je deze met plezier draagt. En wanneer je tevreden bent, zul je prettiger en effectiever functioneren, waardoor werkzaamheden beter en sneller worden uitgevoerd.

Meer informatie

Wil je meer weten over comfortabele werkkleding en wat Vendrig hierin voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel met de Klantenservice via 030 – 212 3000. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Neem contact op

Profiteren van onze full service dienstverlening? Vraag geheel gratis om advies!

Vul het onderstaande formulier in of bel met 030 - 212 3000 voor meer informatie.

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig