Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

schoonloop-header

Schoonloopmat op maat

Schoonloopmat op maatDe schoonloopmat die je bij Vendrig kan bestellen, leveren wij geheel op maat. De maximale afmetingen zijn 150×250 cm en dat is inclusief de randen. Als je een afwijkende maat nodig heeft, die binnen deze maximale afmetingen valt, dan kunnen wij je helpen aan een schoonloopmat op maat geheel afgestemd op jouw wensen. Wat de afmetingen ook moeten zijn, wij produceren de mat geheel op maat.

Je kunt voor één losse schoonloopmat op maat bij ons terecht, maar ook voor grotere aantallen. Hetzelfde geldt voor de droogloopmatten of een combinatie hiervan. De schoonloopmat op maat zal ongeacht de maat gegarandeerd over verschillende voordelen beschikken. Zo nemen ze 80% van het vuil op wat naar de bodem zal worden gefilterd. De mat is bovendien veilig, dit dankzij de 100% antislip bodem die voorkomt dat de mat gaat schuiven.

Door de eigenschappen van de schoonloopmat op maat bespaar je overigens in schoonmaaktijd en kosten, waardoor het enkel voordelig werkt. Als extra optie bieden wij u de mogelijkheid om de matten eens in de twee weken te laten reinigen. Maak dus gebruik van de verschillende voordelen die een schoonloopmat op maat je kan bieden.

Wij voorzien ook je graag van (nieuwe) schoonloopmatten. Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en prijzen. Onze medewerkers kijken uit naar jouw bericht of telefoontje.

Neem contact op

Schoonloopmat met logo

Schoonloopmat met logoVoor een schoonloopmat op maat ben je bij Vendrig aan het juiste adres. Dat kunnen neutrale matten zijn, maar ook meer gepersonaliseerde matten. Wij bieden je de mogelijkheid om matten met een afbeelding te bestellen en deze afbeeldingen zijn altijd van hoge kwaliteit, zonder dat de functie van de mat daarop moet inleveren.

Bij een entree staat het natuurlijk wel zo professioneel als daar een schoonloopmat met uw bedrijfslogo ligt. Dat straalt professionaliteit uit en het versterkt het imago. Bovendien weten bezoekers direct waar ze zijn en tegelijkertijd heeft de mat een nuttige functie. Het beperkt immers de vervuiling van de ruimte, wat natuurlijk wel zo prettig is. Bij bezoekers en klanten wil je immers een goede eerste indruk achterlaten.

Een schoonloopmat met logo is leverbaar in dezelfde eerder genoemde maximale maat. Vanzelfsprekend kunnen wij ook deze matten voor je op maat produceren. Het logo, de afbeelding – wat je maar wilt – zal in hoogwaardige resolutie worden afgedrukt. Hierdoor ziet het er altijd erg goed uit, wat natuurlijk voor een representatieve uitstraling zorgt.

Wij vertellen je graag nog meer over de mogelijkheden van schoonloopmatten met een logo of afbeelding. Bezoek daarvoor onze speciaal ingerichte pagina, waarop je alle informatie aantreft.

Meer informatie

Profiteren van onze full service dienstverlening? Vraag geheel gratis om advies!

Vul het onderstaande formulier in of bel met 030 - 212 3000 voor meer informatie.

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig