Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Sanitaire hygiene Vendrig header

Sanitaire producten

De voordelen van een schoon toilet

Je kent ze vast wel, toiletruimtes die je het liefst niet bezoekt. Hoe fijn is een toilet dat wél hygiënisch en netjes is. Het is er schoon, ruikt fris, je voelt je op je gemak én welkom. Dit wil je toch ook op je werk? Een schoon toilet is bovendien niet alleen prettig, het verhoogt ook de hygiëne. Er is minder kans op besmetting en dat verlaagt weer het ziekteverzuim.

De best passende oplossing voor jouw toilet

Profiteer van onze full service sanitaire dienstverlening, waarin we je van A tot Z ontzorgen. Samen maken we een inventarisatie: we kijken naar de huidige situatie en wat zijn je wensen? Vervolgens adviseren wij je over de meest passende oplossing. Denk aan handzeepautomaten, handdoekautomaten, toiletrolhouders, damesverbandcontainers enzovoort.

Professionele installatie en onderhoud

De automaten worden professioneel geïnstalleerd en regelmatig onderhouden. De verbruiksartikelen worden op tijd vervangen. Kortom, je bent altijd verzekerd van een schoon toilet.

Vragen over sanitaire producten?

   Offerte aanvragen

Inzetbaar voor alle omgevingen

Ons assortiment is zeer breed en geschikt voor gebruik in allerlei omgevingen, zoals kantoor, food-productie en zware industrie. Je kunt kiezen uit een grote variëteit aan kleuren en stijlen. Wil je liever een uitvoering in jouw specifieke huisstijl? Ook dat is mogelijk!

Bekijk het assortiment

Kies voor duurzaam en milieubewust

Is duurzaamheid ook bij jou van groot belang? Kies dan voor het Ecoilet-concept: milieuvriendelijke sanitaire producten, voorzien van diverse technieken om verspilling tegen te gaan. Doordat je zuinig bent met natuurlijke grondstoffen, bespaar je direct kosten. Het Ecoilet vergt geen extra investeringen. Het Ecoilet-concept bestaat uit de volgende producten:

 • Waterbesparende sensorkranen
  Ze geven alleen water wanneer je je handen voor de sensor houdt. Dat bespaart tot 85% aan waterverbruik. Ook bevordert het de hygiëne omdat je de kranen niet aanraakt.
 • Handdoekdispenser met handdoekrollen van bio katoen
  Eén handdoekrol kan zeker 200 keer gewassen worden en daarna ingezet als poetskatoen bij o.a. garagebedrijven. Resultaat: 48% minder CO2 uitstoot en tot 79% minder papierafval.
 • Foamdispenser met biologisch afbreekbaar zeepschuim
  Het zeepschuim wordt in de dispenser 15 keer vergroot. Met minimaal 53% minder zeepverbruik als rsultaat. Omdat het schuim sneller wegspoelt dan traditionele zeepcrème, heb je 30% minder water nodig.
 • Toiletpapierdispenser met ingebouwd remmechanisme
  Het toiletpapier is gemaakt van 100% oud papier en is voorzien van het FSC-Recycled keurmerk.

Vendrig Ecoilet sfeer

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur