Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Vendrig Emma Veiligheidsschoenen header

S3 Veiligheidsschoenen

Het zal je maar gebeuren, dat er tijdens werk iets zwaars op je voet valt. Of dat je in iets scherps trapt. Zulke ongelukken op werk moeten natuurlijk voorkomen worden. Daarom is het belangrijk om voeten goed te beschermen. Het dragen van veiligheidsschoenen is hiervoor de oplossing. Je medewerkers kunnen hierdoor hun werk goed en veilig uitvoeren. Bovendien dekken zorgverzekeraars in Nederland alleen de schadekosten wanneer blijkt dat er gebruik is gemaakt van veiligheidsschoenen van de verplichte veiligheidsklasse. Zo is het bijvoorbeeld in de industrie verplicht om de S3 veiligheidsschoenen te dragen. Een S3 veiligheidsschoen voldoet aan de gestelde eisen voor een optimale bescherming. We gaan hieronder dieper in op de eigenschappen van S3 veiligheidsschoenen.

Maak gebruik van onze dienstverlening en zorg ervoor dat de werkprocessen van jouw bedrijf continu gewaarborgd zijn door het dragen van S3 veiligheidsschoenen. Hiermee ben je maximaal ingedekt bent tegen risico’s en eventuele claims.

Benieuwd welk type veiligheidsschoen aansluit op je werkzaamheden? Informeer dan bij onze adviseurs.
 

Vragen over S3 veiligheidsschoenen?

   Offerte aanvragen

Veiligheidsniveau van een veiligheidsschoen

Veiligheidsschoenen kennen verschillende veiligheidsniveaus. De normen voor veiligheidsschoenen zijn gebaseerd op de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en het gevaar waaraan de drager van de werkschoenen wordt blootgesteld. De normen voor veiligheidsschoenen geven onder andere aan hoeveel druk op de veiligheidsschoen kan worden uitgeoefend. Zo hebben S3 veiligheidsschoenen een veiligheidsneus en een stalen zool. Wil je weten welk type veiligheidsschoen aansluit op de werkzaamheden? Informeer dan bij onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.

Ruim assortiment aan hoogwaardige veiligheidsschoenen

Volledige voetbescherming en ultiem comfort zonder bewegingsbeperking staat bij Vendrig centraal. Daarom hebben wij een zeer ruim assortiment aan hoogwaardige S1,S2 en S3 veiligheidsschoenen die voldoen aan de gestelde eisen en meegaan met de laatste mode. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Ook is er onderscheid in mate van comfort. Hierdoor zijn de veiligheidsschoenen geschikt in alle situaties, van kantoorgebruik tot de productieafdeling van industriële organisaties. Let op, het is uitermate belangrijk om te bepalen welk type schoen vereist is bij het uitvoeren van de desbetreffende werkzaamheden. Werk je in de industrie? Dan is het de kans groot dat je medewerkers S3 veiligheidsschoenen moeten dragen. Ontdek de dienstverlening van Vendrig en beschik altijd over veilige en goed zittende veiligheidsschoenen. Onze deskundige adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze schoen. Stuur ons een bericht of bel 030 – 212 3000 voor direct contact.

De eigenschappen en voordelen van S3 veiligheidsschoenen

In de bouw of de industrie is de S3 veiligheidsschoen de minimaal verplichte veiligheidsklasse. De S3 veiligheidsschoen voldoet aan de volgende eisen:

  • Veiligheidsneus (beschermt tegen stoten en vallende voorwerpen)
  • Stalen zool
  • Loopvlak met profiel (beter grip in natte omstandigheden)
  • Waterdichte schacht
  • Gesloten hiel
  • Antistatisch
  • Energie-absorberende hak

De ontwikkelde GRIPFORCE® EASY TWIST en GRIPFORCE® DUO zolen bieden maximaal grip en voldoen ruim aan de SRC norm voor veiligheidsschoenen. Daarnaast zijn deze schoenen licht en zitten comfortabel, waardoor je medewerkers langer loopplezier hebben en langer fit blijven.

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur