Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Vendrig Emma Veiligheidsschoenen header

S3 Veiligheidsschoenen: zodat je veilig aan het werk kunt

Wanneer je in de industrie werkzaam bent, loop je verhoogd risico op een ongeluk. Om ongelukken te voorkomen, maar ook om te voldoen aan de wettelijke eisen is het daarom aan te raden S3 veiligheidsschoenen te dragen. We lichten dit graag extra toe:

 • Een zwaar voorwerp dat op je voet valt op of per ongeluk tegen iets scherps aan trappen: je wilt dit soort ongelukken voorkomen. Het is daarom van belang om je voeten goed te beschermen. Dit kan door het dragen van een S3 veiligheidsschoen. Zo kun jij veilig en goed je werk uitvoeren.
 • Wanneer er toch een ongeluk gebeurt, wil je natuurlijk dat de schadekosten vergoed worden. Zorgverzekeraars in Nederland keren alleen het bedrag uit wanneer je veiligheidsschoenen hebt gedragen die voldoen aan de verplichte veiligheidsklasse. In de industrie zijn dit de S3 veiligheidsschoenen. Een S3 veiligheidsschoen voldoet aan de gestelde eisen voor een optimale bescherming.

Draag S3 veiligheidsschoenen en zorg ervoor dat de werkprocessen van het bedrijf continu gewaarborgd blijven. Door gebruik te maken van de dienstverlening van Vendrig ben je maximaal ingedekt tegen risico’s en eventuele claims.

Vragen over S3 veiligheidsschoenen?

   Offerte aanvragen

Veiligheidsniveau van een veiligheidsschoen

Veiligheidsschoenen kennen verschillende veiligheidsniveaus, bijvoorbeeld S1, S2 of S3. De normen voor veiligheidsschoenen zijn gebaseerd op de werkzaamheden die worden uitgevoerd en het gevaar waaraan de drager van de werkschoenen wordt blootgesteld. De normen voor veiligheidsschoenen geven onder andere aan hoeveel druk op de veiligheidsschoen kan worden uitgeoefend. Zo heeft een S3 veiligheidsschoen een veiligheidsneus en een stalen zool.

Wil je weten welk type veiligheidsschoen aansluit op de werkzaamheden? Informeer dan bij onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.

S3 veiligheidsschoenen

Ruim assortiment aan hoogwaardige veiligheidsschoenen

Vendrig heeft een ruim assortiment aan S3 veiligheidsschoenen, we geven je dan ook graag een onafhankelijk advies. Een aantal kenmerken van ons aanbod:

 • Per situatie hebben wij passende veiligheidsschoenen, van kantoorgebruik tot de productieafdeling van industriële organisaties.
 • Al onze veiligheidsschoenen kenmerken zich door volledige voetbescherming en ultiem comfort.
 • Onze S1, S2 en S3 veiligheidsschoenen voldoen allemaal aan de gestelde eisen en gaan mee met de laatste mode.
 • Je kunt kiezen uit verschillende maten, modellen en mate van comfort.

Ontdek de dienstverlening van Vendrig en beschik altijd over veilige en goed zittende veiligheidsschoenen. Let op, het is uitermate belangrijk om te bepalen welk type schoen vereist is bij het uitvoeren van de desbetreffende werkzaamheden. Werk je in de industrie? Dan is het de kans groot dat je medewerkers S3 veiligheidsschoenen moeten dragen. Onze deskundige adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze schoen.

De eigenschappen en voordelen van S3 veiligheidsschoenen

In de bouw of de industrie is de S3 veiligheidsschoen de minimaal verplichte veiligheidsklasse. De S3 veiligheidsschoen voldoet aan de volgende eisen:

 • Veiligheidsneus (beschermt tegen stoten en vallende voorwerpen)
 • Stalen zool
 • Loopvlak met profiel (beter grip in natte omstandigheden)
 • Waterdichte schacht
 • Gesloten hiel
 • Antistatisch
 • Energie-absorberende hak

Wil je meer weten over de dienstverlening van Vendrig? Stuur ons een bericht of bel 030 – 212 3000 voor direct contact.

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur