Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

header Poetsdoeken Vendrig

Poetsdoeken

Professionele reiniging van machines

Werk je in de industrie of automotive-branche? Dan werk je veel met oliën en vetten. Of ben je werkzaam in de grafische industrie? Dan is inkt onoverkomelijk. Gebruik poetsdoeken voor reiniging van machines. De poetsdoeken zijn tot 50% groter dan andere doeken en kunnen ruime hoeveelheden inkt- en olieresten opnemen.

Vragen over poetsdoeken?

   Offerte aanvragen

Poetsdoekenplan

Maak gebruik van ons Poetsdoekenplan, een recyclingsysteem waarbij chemisch verontreinigde poetsdoeken worden gereinigd en je schone doeken retour krijgt.

Milieuverantwoorde reiniging

Vendrig’s Poetsdoekenplan neemt je zorg voor een verantwoorde en economische verwerking van chemisch vervuilde poetsmiddelen volledig uit handen. We beschikken over de benodigde strenge milieuvergunningen en voorzieningen om verontreinigde poetsdoeken te vervoeren en te reinigen. Je gooit geen gebruikte poetsmaterialen meer weg, dus je afvalstroom wordt aanzienlijk minder. Bovendien hoef je geen grote voorraden poetsmateriaal aan te leggen. Wij zorgen ervoor dat je altijd voldoende schone poetsdoeken op voorraad hebt.

Wij ontzorgen je, ook met poetsdoeken

Voor het vervoer en de opslag van vuile poetsdoeken is het gebruik van zogenaamde ecovaten door de overheid verplicht gesteld. Deze ecovaten stellen wij je in een omruilsysteem ter beschikking. Wij regelen het en je hebt er geen omkijken naar.

Absorbtiematten

Werkt je veel met oliën en vetten? Dan kan het zijn dat deze op de vloer terechtkomen. Dat is niet prettig werken. Je vloer wordt vies en bovendien is de kans op slipgevaar groot. Onze absorbtiematten biedt daarom uitkomst.
Meer info

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur