Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

High Visibility

Altijd gezien worden met Hi-Vis kleding

Zichtbaar in het donker maar ook bij daglicht is voor je medewerkers die buiten op gevaarlijke plaatsen hun werkzaamheden moeten uitvoeren van het grootste, zo niet van levensbelang. Onze collectie signaalkleding is ontworpen met de gedachte: ‘veilige kleding voor iedereen’. Alle kleding is gecertificeerd volgens de Europese EN ISO 20471 norm en een aantal modellen voldoen daarbij ook aan de eisen die RWS stelt.

De collectie bestaat uit een grote variëteit aan kledingstukken die beschikbaar zijn in geel en/of oranje, in beschermingsklasse 1 of 2 (gecombineerd in klasse 3). Waarmee je medewerkers over kleding kunnen beschikken die exact is afgestemd op de bescherming die de werkomstandigheden vragen. Niet alleen aan de zichtbaarheid is ruime aandacht besteed, maar ook de functionaliteit heeft maximale aandacht gekregen bij het ontwerpen.

Zichtbaar zijn bij slecht zicht

De zichtbaarheid van signaalkleding die mensen in gevaarlijke situaties dragen, moet vanzelfsprekend voldoen aan de wettelijke voorschriften, zoals EN ISO 20471. Maar nog veel belangrijker is het dat je medewerkers bij slecht zicht goed gezien worden en zo veilig hun werk kunnen doen.

Vragen over Hi-Vis kleding?

   Offerte aanvragen

High Visibility kleding Vendrig Mascot hi-vis

Welke Hi-Viskleding heb ik nodig?

Al onze signaalkleding is gecertificeerd volgens EN ISO 20471. De Europese norm waarin eisen worden gesteld aan de eigenschappen van de zichtbaarheid van signaalkleding. De kleding is onderverdeeld in 3 klassen. Elke klasse geeft aan in welke mate de kleding bescherming biedt aan de drager. Klik hier voor voorbeelden hoe je het pakket veiligheidskleding kunt samenstellen.

Professionele reiniging een must

Vervuiling en slijtage door intensief gebruik zijn de grootste oorzaken van een teruglopend reflecterend vermogen van deze kleding, met alle gevolgen van dien. Professioneel reinigen van de kleding draagt in grote mate bij aan het draagcomfort en houdt de kleding in optimale conditie. Ook dat draagt bij aan de veiligheid van je medewerkers.

 

 

 

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur