Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Emblemen werkkleding

Emblemen

Met een logo vertegenwoordig je het bedrijf, laat je zien waar je voor staat, onderscheid je je ten opzichte van de concurrent en draag je bij aan het positieve imago dat je in de markt wilt uitstralen. Kies daarom voor bedrijfsemblemen op je werkkleding. Vendrig helpt je hier graag mee. Samen kijken we welke embleemsoort het beste pas bij jouw specifieke werksituatie.

Vragen over emblemen?

Kies uit deze soorten emblemen

Borduuremblemen

Een geborduurd logo zorgt voor een exclusieve en luxe uitstraling en herkenning. Borduuremblemen zijn geschikt voor werkkleding zoals werkjassen, overalls en Amerikaanse overalls. Borduuremblemen zijn in allerlei formaten, vormen en kleuren verkrijgbaar.

borduuremblemen vendrig

Ready emblemen

Ready emblemen zijn perfect voor bedrijfslogo’s op de kleding en zijn verkrijgbaar in elke kleur en vorm. Ze zijn geschikt voor fotografische afbeeldingen, zodat zelfs het meest ingewikkelde logo haarscherp wordt weergegeven. Ready emblemen hebben altijd een (gekleurde) achtergrond. Er zijn ook hittebestendige Ready emblemen verkrijgbaar met dezelfde brandvertragende eigenschappen als veiligheidskleding.

Ready emblemen Vendrig

Transferemblemen

Wil je het bedrijfslogo zonder achtergrondkleur op je kleding (dus alle letters en vormen zijn losstaand), kies dan voor een transferembleem. Vanwege de speciale hechtlaag zijn transferemblemen zeer geschikt voor de bedrukking van werkkleding. Transferemblemen zijn verkrijgbaar in alle formaten, kleuren en vormen. Ook ideaal voor werkkleding in de zware industrie waarbij je blootgesteld kunt worden aan vuur of elektriciteit.

Transferemblemen bij Vendrig

Specifieke emblemen

Wil je werkkleding persoonlijk maken door het plaatsen van persoonsnamen? Of zijn EHBO-, BHV- of Heftruckemblemen nodig? Het is allemaal mogelijk.

BHV EHBO

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur