Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Industrie werkkleding Vendrig header Havep

Industrie

Veilige werkkleding voor de lichte en zware industrie

Vendrig biedt veilige en comfortabele bedrijfskleding voor de industriële werkomgeving, of het nu om las- en slijpwerk gaat, werk in een productieomgeving of het werken met chemicaliën en zuren. Je krijgt advies over kledingkwaliteiten, de (veiligheids)normeringen en reiniging, maar ook over de voordelen van huren ten opzichte van kopen. Welke kleding er ook gedragen wordt, wij zorgen ervoor dat deze schoon, netjes, comfortabel en representatief blijft. Ook na lang en intensief gebruik.

De grootste keuze in assortiment

Wij werken samen met meer leveranciers van werkkleding dan alle andere aanbieders. Hierdoor hebben we de grootste assortimentskeuze en dus de beste mogelijkheden om tot perfect passende kleding te komen. Dit doen wij uiteraard objectief. Bij ons vind je geen ‘wij van WC-Eend adviseren WC-Eend’. Wanneer de keuze van de kleding gemaakt is, nemen we per persoon de maat op, zodat de kleding comfortabel en prettig zit. Je beschikt dus altijd over de juiste werkkleding die jij nodig hebt voor jouw specifieke situatie. Je werkt altijd veilig, comfortabel en met de juiste uitstraling.

Metaalunielid? Klik hier!

Vragen over werkkleding voor de industrie?

   Offerte aanvragen

Basiscollectie: comfortabele en functionele werkkleding

De kleding uit onze Basiscollectie is de meest eenvoudige en budgetvriendelijke werkkledinglijn. De kleding is beschikbaar in diverse doeksoorten zoals 100% katoen en katoen/polyester verhoudingen, zoals 65%35% of 60/40%. De functionaliteit en draagbaarheid zijn uitstekend door goede pasvorm en de aanwezigheid van voldoende zakken, intasten en dergelijke.

Industrie basic Vendrig

Beschermd werken met veiligheidskleding

Lassen, slijpen, werken met zuren of werken aan de weg? Werknemers die bij de uitoefening van werkzaamheden blootgesteld kunnen worden aan gezondheids- en/of veiligheidsrisico’s hebben passende PBM’s (Persoonlijke Beschermings Middelen) nodig. Een belangrijk onderdeel van deze PBM’s is de kleding die kan variëren van hitte- en/of zuurbestendige kleding tot kleding met hoge zichtbaarheid. Aan de hand van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) adviseren wij je graag over de kleding die nodig is voor risicovolle werkzaamheden. Maar ook over het juiste onderhoud van de kleding, want de kleding moet gedurende de levensduur blijven voldoen aan de Europese normeringen.

Metaalunielid? Klik hier!

Onderscheidend met representatieve werkkleding

Dat werkkleding niet alleen functioneel, maar ook fraai kan zijn bewijst onze Imagecollectie. De kleding is ontworpen op basis van uitgebreide testen, zowel op laboratoriumschaal als in de praktijk. De wensen van dragers, de mogelijkheden en sterkte zijn de criteria bij het ontwerpen van kleding die voldoet aan de hedendaagse eisen. Met name door de wensen van dragers is de functionaliteit van de kleding optimaal. De kleding is beschikbaar in 100% polyester, bearnylon, 100% katoen of polyester/katoen kwaliteit.

Duo Impact: kleding passend bij jouw huisstijl

Je medewerkers komen beter voor de dag als ze gekleed gaan in je huisstijlkleuren! Bedrijfskleding die verregaand afgestemd is op uw Corporate Image realiseer je met onze bedrijfskledinglijn: de Duo Impact-lijn. De drie kleurencombinaties binnen deze kledinglijn bieden de mogelijkheid om de uitstraling ervan aan te passen aan jouw wensen. Uitgangspunten bij het ontwerpen van deze kleding waren functionaliteit, dragersgemak, uiterlijk en hoge kwaliteit. Bekijk hier de Duo Impact brochure:

Industrie Duo Impact Vendrig

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur