Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

werkkleding BOSCH Car Service

Bosch Car Service werkkleding

Veilig, onderscheidend en comfortabel

Met de representatieve werkkleding van Bosch Car Service werk je altijd veilig en comfortabel. Bovendien heb je de juiste uitstraling van Bosch Car Service: je onderscheidt je van de concurrent, bent zichtbaar en je wordt herkend en gekend door (toekomstige) klanten.

Werkkleding bestellen

Wil je BOSCH-kleding bestellen? Bel dan met de klantenservice: 030 212 3000 of mail naar klantenservice@vendrig.nl. Wij helpen je graag verder met de juiste kledingkeuze.

Vragen over Bosch Car Service werkkleding?

Bekijk het assortiment

Laat je kleding professioneel reinigen

Als je werkt, wordt je kleding vuil. Hoe zorg je dat de werkkleding schoon en hygiënisch blijft? Thuiswassen is vaak geen optie. De kleding krimpt en wordt minder goed schoon. Laat je kleding daarom door Vendrig wassen. Wij reinigen en behandelen de kleding volgens Europese richtlijnen, waardoor de kleding blijft voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Ook gaat je kledingstuk langer mee en ben je dus goedkoper uit.

Lees meer

Vendrig beheert je werkleding

Hoe ga je al deze kleding beheren? Ga je dit zelf doen? Dat zal tijd en geld kosten. En wat doe je met beschadigde kleding? Wij zorgen voor een passende oplossing door de werkkleding te beheren:

  • Vendrig verzorgt de kledingvoorraad. Een eigen magazijn is daarom niet nodig.
  • De serviceverlener levert schone kleding af en neemt direct vuile kleding mee.
  • Vendrig controleert of de kleding nog voldoet aan de gestelde eisen. Zonodig vervangen of repareren we het kledingstuk.
  • Up-to-date managementinformatie: inzicht in alle werkkleding die er bij jou in omloop is. Zo kunnen we inzien welke kleding lang niet in de was is geweest. Dit kan gevolgen hebben voor de veiligheid of leiden tot onnodige kosten. Wij trekken dan aan de bel.
  • Zelf regelen: via ‘Mijn Vendrig’ kun je werkkleding bestellen, gegevens van werkkledingdragers bekijken en wijzigen, nieuwe werkkledingdragers registeren en aangeven of een kledingstuk gerepareerd moet worden.

Door het beheer van werkkleding uit te besteden werk je altijd veilig en prettig, bespaar je op de kosten en scheelt het je een tijd, zorgen en geregel.

Lees meer

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur