Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

werkkleding Autocrew

Autocrew werkkleding

Veilig, comfortabel en onderscheidend

Vakkundigheid en betrouwbaarheid staat bij jou als AutoCrew bedrijf natuurlijk voorop. Dat is immers wat jouw klanten zoeken. En deze eigenschappen benadruk je door jouw medewerkers te kleden in de officiële AutoCrew kleding. Vendrig zorgt, als officieel leverancier, ervoor dat deze kleding gedurende de draagtijd niets inboet op uitstraling en herkenning. Als je de kleding bij ons huurt dan ben je verzekerd van een aantal forse voordelen.

Autocrew werkkleding bestellen

Wil je Autocrew-kleding bestellen? Bel dan met de klantenservice: 030 212 3000 of mail naar klantenservice@vendrig.nl. Wij helpen je graag verder met de juiste kledingkeuze.

Vragen over Autocrew werkkleding?

Bekijk het assortiment

Laat je Autocrew werkkleding professioneel reinigen

Als je werkt, wordt je kleding vuil. Hoe zorg je dat de werkkleding van Autocrew schoon blijft? Thuiswassen is vaak geen optie. De kleding krimpt en wordt minder goed schoon. Laat daarom je werkkleding door Vendrig wassen. Wij reinigen en behandelen de kleding volgens Europese richtlijnen, waardoor de kleding blijft voldoen aan de wettelijke eisen. Ook gaat je kledingstuk een stuk langer mee en ben je dus goedkoper uit.

Lees meer

Vendrig beheert je Autocrew werkleding

Hoe ga je de werkkleding beheren? Doe je dit zelf? Dit kost tijd en geld. En wat doe je met beschadigde kleding? Wij zorgen voor een oplossing door de werkkleding te beheren:

  • Vendrig verzorgt jouw kledingvoorraad. Je hebt geen eigen magazijn nodig.
  • De serviceverlener levert schone kleding af en neemt direct vuile kleding mee.
  • Vendrig controleert of de kleding nog voldoet aan de gestelde eisen. Indien nodig vervangen of repareren we het kledingstuk.
  • Up-to-date managementinformatie: inzicht in alle werkkleding die er bij jou in omloop is. Zo zien we welke werkkleding lang niet in de was is geweest. Dit kan gevolgen hebben voor de veiligheid of leiden tot onnodige kosten. Wij trekken dan aan de bel.
  • Zelf regelen: via ‘Mijn Vendrig’ kun je Autocrew werkkleding bestellen, gegevens van werkkledingdragers bekijken en wijzigen, nieuwe werkkledingdragers registeren en aangeven of een kledingstuk gerepareerd moet worden.

Door het beheer van werkkleding uit te besteden werk je altijd veilig en prettig, bespaar je op de kosten en scheelt het je een tijd en zorgen.

Lees meer

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur