Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

header Automotive bedrijfskleding Vendrig

Automotive

Representatieve werkkleding van (dealer)organisaties

Voor bedrijven die werkzaam zijn in de automotive sector zoals dealers en schadeherstelbedrijven verzorgen wij representatieve bedrijfskleding van diverse (dealer)organisaties. Je hebt daarbij de keuze uit onze uitgebreide collectie kleding die zowel monteurs als baliemedewerkers een perfecte uitstraling geven.

Focwa vendrig overzicht

FOCWA

De FOCWA kleding heeft een moderne uitstraling met een perfecte pasvorm. De kleding voldoet aan de (veiligheids)eisen en biedt ruim voldoende bescherming bij de voorkomende (las- en slijp)werkzaamheden. De kleding is zeer solide en zal, zelfs bij intensief gebruik, haar representatieve uitstraling behouden, tenminste: als dit professioneel bij Vendrig gebeurt. FOCWA kleding kun je bij ons voordelig huren én je kunt deze ook zelf aanschaffen in onze webshop.

 

Bovag Kleding overzicht

BOVAG

Als erkend BOVAG-lid kun je officiële BOVAG-kleding bij Vendrig voordelig huren. De BOVAG-kleding is representatief en geeft jouw bedrijf een eenduidige uitstraling die je kunt personaliseren door er een bedrijfslogo op aan te laten brengen. De kleding is functioneel en biedt bescherming bij allerlei werkzaamheden. De kleding is prettig om te dragen. Dat komt door de doekkeuze en de perfecte pasvorm.

 

BOVAG Erkend Schadeherstel

Als erkend BOVAG Schadeherstel-lid wil je natuurlijk laten zien dat jouw bedrijf garant staat voor de BOVAG-kwaliteit.
Kies daarom voor de degelijke en betrouwbare uitstraling van BOVAG Schadeherstelkleding. Hiermee wordt je herkend en gekend door (toekomstige) klanten. Comfortabel, veilig en functioneel. Je medewerkers werken prettiger en functioneren effectiever, waardoor werkzaamheden beter en sneller worden uitgevoerd.

Bosch Car Service

Net zoals Bosch Car Service staat voor vakkundigheid staat Vendrig voor het vakkundig verzorgen van Bosch Car Service bedrijfskleding. Als je de kleding bij ons voordelig huurt dan ben je verzekerd van een aantal forse voordelen. Je medewerkers gekleed in de Bosch Car Service kleding zorgen voor herkenning en erkenning. Het geeft een gevoel van eenheid die de teamgeest en prestaties positief beïnvloeden.

BOSCH Car Service werkkleding bestellen

AutoCrew

Vakkundigheid en betrouwbaarheid staat bij jou als AutoCrew bedrijf natuurlijk voorop. Dat is immers wat jouw klanten zoeken. En deze eigenschappen benadruk je door jouw medewerkers te kleden in de officiële AutoCrew kleding. Vendrig zorgt, als officieel leverancier, ervoor dat deze kleding gedurende de draagtijd niets inboet op uitstraling en herkenning. Als je de kleding bij ons huurt dan ben je verzekerd van een aantal forse voordelen.

Autocrew werkkleding bestellen

overzicht Duo Impact logo

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur