Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Werkkleding

Goed passende, schone, veilige en representatieve bedrijfskleding heeft een positieve invloed op de prestaties van je medewerkers. Bovendien levert de juiste kleding een belangrijke bijdrage aan de representativiteit van jouw onderneming.

Industrie

Veilige werkkleding voor de lichte en zware industrie

Vendrig biedt veilige en comfortabele bedrijfskleding voor de industriële omgeving, of het nu om las- en slijpwerk gaat, productie of chemicaliën en zuren.

Meer info

High Visibility

Altijd gezien worden met Hi-Vis kleding

Zichtbaar in het donker maar ook bij daglicht is voor je medewerkers die buiten op gevaarlijke plaatsen hun werkzaamheden moeten uitvoeren van levensbelang.

Meer info

Automotive

Representatieve werkkleding van (dealer)organisaties

Voor bedrijven die werkzaam zijn in de automotive sector zoals dealers en schadeherstelbedrijven verzorgen wij representatieve bedrijfskleding van diverse (dealer)organisaties.

Meer info

Foodkleding

Altijd hygiënisch en zonder risico’s

De wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne wordt voortdurend aangescherpt. En claims en imagoschade wil je natuurlijk voorkomen.

Meer info

Promotiekleding

Kleding voor promotionele activiteiten

Promotionele activiteiten begint bij de aankleding van de medewerkers. Met onze collectie promotionele kleding ben je verzekerd van een prima uitstraling hebben.

Meer info

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur

Vendrig