Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

header-Zorg-voor-mens-en-milieu-Vendrig

Zorg voor mens en milieu

Hergebruik staat bij ons centraal

Bij ons draait alles om jou, de werkkledingdrager. Want werkkleding is je meest persoonlijke gereedschap. Daarom willen we het beste voor jou, je medemens en het milieu. Omdat wij milieubelasting willen beperken staat circulair bij ons centraal: in alle componenten van onze dienstverlening vind je hergebruik terug. Van het aanschaffen van werkkleding, het onderhoud tot en met het beheer.
Lees verder >>

Lean Management in de wasserij

We hebben op het gebied van Lean Management de afgelopen tijd veel verbeteringen doorgevoerd in onze wasserij. Deze verbeteringen zorgen voor een betere veiligheid en efficiëntere werkomstandigheden voor onze medewerkers.

Vragen over onze duurzame insteek?

Zorg voor onze medewerkers

Lange dienstverbanden

Wij investeren niet alleen in onze klanten, maar natuurlijk ook in onze medewerkers. Want gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. We gaan altijd voor de werkrelatie op lange termijn: 15% van de medewerkers werkt tussen de 20 en 30 jaar bij ons, daar zijn we trots op!

Vendrig Academy: persoonlijke ontwikkeling, kennis en vaardigheden

We beschikken over een eigen Vendrig Academy waar onze medewerkers de gelegenheid krijgen om allerlei trainingen en workshops te volgen. Hiermee investeren ze in hun persoonlijke ontwikkeling, kennis en vaardigheden en vergroten ze hun eigen inzetbaarheid.

Het project wordt mede mogelijk gemaakt met een bijdrage uit het Europees Sociaal Fonds (ESF). esf-2014-2020

logo Vendrig Academy

Vendrig is partner van MVO Nederland

Vendrig is partner van MVO Nederland, de grootste en meest gevarieerde kennis- en netwerkorganisatie voor het bedrijfsleven in Europa. MVO Nederland werkt samen met alle partners aan verduurzaming van het bedrijfsleven. Dat doen ze door het delen van kennis en informatie, het aanbieden van tools en samenwerken in projecten.

partner van MVO Nederland

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur