Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Full service dienstverlening Vendrig industrie header

Werkkleding is je meest persoonlijke gereedschap

Volgens ons is werkkleding jouw meest persoonlijke gereedschap. Jij draagt het, dag in, dag uit. Jij moet ermee werken, in jouw organisatie. Daarom focust Vendrig zich op de dragers van werkkleding. Op jou en je collega’s dus. We bieden werkkleding met de ideale uitstraling en kwaliteit, die er ook nog eens hip uitziet, specifiek voor mannen én vrouwen. Duurzame en comfortabele kleding, met de functionaliteit die jij nodig hebt en de vereiste bescherming in jouw werkomstandigheden. Altijd schoon en op tijd beschikbaar.

Zo maken we dit waar

  1. Allereerst werken we samen met meer leveranciers van werkkleding dan alle andere aanbieders. Hierdoor bieden we de werkkledingdrager en de organisatie objectief de meest passende oplossing.
  2. Ook hebben we als enige in Nederland drie reinigingsprocessen in huis. Vendrig reinigt en onderhoudt de werkkleding dus zelf en op de manier die het beste bij de specifieke situatie van de drager past.
  3. Tenslotte garanderen wij, door het beheer op ons te nemen, de kwaliteit en de veiligheid van werkkleding gedurende de levensduur. Hierdoor beschikt de werkkledingdrager altijd over veilige, representatieve en lekker zittende werkkleding.

Kortom, Vendrig adviseert en begeleidt in het volledige proces van aanschaf, onderhoud en beheer.

Full service dienstverlening

Onze full service dienstverlening bestaat uit drie componenten:

Wij adviseren en begeleiden je in het volledige proces. Je wordt dus totaal ontzorgd en je krijgt objectief de meest passende oplossing.
Meer info

We zijn meer dan alleen een leverancier, we zijn een partner

Dat Vendrig in het kielzog van jouw werkkleding ook de vloer- en sanitaire hygiëne, inlegkasten, poetsdoeken en je veiligheidsschoenen regelt, spreekt voor zich. We zijn tenslotte in 1960 ons familiebedrijf begonnen met het reinigen van poetsdoeken. Sindsdien is er bij Vendrig veel veranderd, maar de spirit is altijd hetzelfde gebleven. Met Vendrig kies je voor een toegewijde en flexibele samenwerkingspartner die je objectief de beste oplossing in werkkleding aanbiedt en die waarborgt in onderhoud en beheer zolang je die kleding gebruikt. Want kleren maken de professional en gelukkig levert Vendrig die werkkleding.

Kwalitietsbeleid

Meer weten over ons kwaliteitsbeleid? Neem dan contact met ons op.

Vragen over wat Vendrig voor jou kan betekenen?

   Offerte aanvragen

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur