Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Klanten vertellen Vendrig

Klanten vertellen

Bij Vendrig werken we altijd aan de optimalisering van onze dienstverlening, zodat klanten zo blij mogelijk zijn. Natuurlijk polsen we hoe zij ons ervaren. Dit doen we met continu klantonderzoek. Bovendien interviewt TÜV Nederland jaarlijks een aantal klanten. Gemiddeld geven deze klanten ons een 8,1! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee! Het kan altijd beter. Want ons streven is een 9+ ervaring. Dan zijn we pas tevreden.

Hieronder vertellen enkele klanten over hoe zij de samenwerking met Vendrig ervaren.

overzicht Nimos

Nimos

“Alles wordt geregeld, zoals afgesproken. Als we een wens hebben, hoeven we maar te bellen en het wordt geregeld. We blijven voorlopig bij Vendrig, want we hebben geen reden om weg te gaan.”

Lees verder

De Gerlien van Tiem overzicht

De Gerlien van Tiem

“De nieuwe kleding staat goed, waardoor onze jongen zich beter voelen. Er wordt goed naar onze wensen geluisterd. We hebben nu rust in het bedrijf, we worden door Vendrig echt ontzorgd.”

Lees verder

Stieva Metaal Groep

“Kleding is bijzaak en moet geen gedoe met zich meebrengen. Met Vendrig kunnen wij ons concentreren op de eigen werkzaamheden. We worden goed geholpen en er is persoonlijk contact.”

Lees verder

Bosman Van Zaal

“Onze logomat is mooi en met zorg door Vendrig uitgewerkt. Het is echt een visitekaartje dat bijdraagt aan ons imago! Naast de juiste uitstraling zorgt de logomat voor een schone entree en een goede werkomgeving.”

Lees verder

Sushi Ran

“De droogloopmatten van Vendrig dragen bij aan deze hygiëne-eisen. Ook dragen de matten bij aan de uitstraling van ons bedrijf. De vloeren zien er immers netjes uit. Het werkt prettiger en geeft een professionele uitstraling.”

Lees verder

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur