Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

kleding voor food

Optimaal hygiënisch werken in foodkleding

Geen hygiënische foodkleding? Grote kans op claims en imagoschade!

Om onbezorgd en hygiënisch te werken wil je natuurlijk dat jouw foodkleding brandschoon is. De wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne wordt voortdurend aangescherpt, waardoor de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid steeds duidelijker bij jou als leverancier komen te liggen. En claims en imagoschade – met alle gevolgen van dien – wil je natuurlijk voorkomen. Het is daarom van groot belang dat je hygiënisch en zonder risico’s kunt werken. Alleen dan ben je verzekerd van de continuïteit van het productieproces en vermijd je imagoschade.

Beschik over hygiënische foodkleding afgestemd op specifieke veiligheidsissues

Vendrig is dé expert in hygiënische foodkleding. Wij zijn RABC gecertificeerd. Dit betekent dat wij foodkleding reinigen, onderhouden en beheren volgens de Europese richtlijnen. Zo verzekeren wij continu de microbiologische kwaliteit en daarmee de veiligheid van jouw eindproduct. Je werkt dus altijd in hygiënische foodkleding, afgestemd op de specifieke veiligheidsissues op jouw betreffende afdeling.

Meer informatie

Wil je meer weten over foodkleding en wat Vendrig hierin voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel met de Klantenservice via 030 – 212 3000. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Neem contact op

Profiteren van onze full service dienstverlening? Vraag geheel gratis om advies!

Vul het onderstaande formulier in of bel met 030 - 212 3000 voor meer informatie.

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig