Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

page-sanitairehygiene

Sanitaire producten

Altijd een schoon toilet

Een schoon en representatief toilet is niet alleen prettig, het verhoogt bovendien de hygiëne binnen je bedrijf. De kans op besmetting wordt verkleind, wat een gunstig effect heeft op de verlaging van het ziekteverzuim van medewerkers.
Wij hebben een uitgebreid assortiment aan sanitaire producten: handzeepautomaten, handdoekautomaten, toiletrolhouders, damesverbandcontainers enzovoort. Met onze dienstverlening zorgen wij voor de levering van alle verbruiksartikelen, waardoor je altijd verzekerd bent van een schoon toilet.

Bekijk het aanbod

In de folder Sanitaire Hygiëne vind je alle informatie over onze sanitaire hygiëneservice.

Een automaat in jouw specifieke huisstijl

Je hebt de keuze uit een grote variëteit aan kleuren en stijlen voor automaten en dispensers. Je kunt ook kiezen voor een uitvoering in jouw specifieke huisstijl.

Sanitaire producten voor de industriële sector

Schone handen na vuil werk in werkplaatsen of in de industriële sector? Kies dan voor onze industriële zeepdispenser. De speciale zeep met granulaatkorrels krijgt zelfs het hardnekkigste vuil van de handen, beschadigt de huid niet en ruikt aangenaam. Met onze Heavy Duty handdoekautomaat worden de handen en armen door de extra lange lus grondig gedroogd. Ook in wasruimtes met een hoog aantal bezoekers is deze automaat perfect inzetbaar.

Huren van sanitaire producten

Alle dispensers huur je voordelig bij Vendrig. Hierbij zijn de individuele begeleiding met conceptoplossingen, professionele installatie, regelmatig onderhoud ter plaatse en de levering van verbruiksartikelen inbegrepen.

Meer weten?

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel met onze Klantenservice via 030 212 3000.

Neem contact op

Heb je een vraag over één van onze diensten of producten? Wij helpen je graag verder!

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig