Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

logomat-header

Logomat

Versterk je imago én representatieve vloeren

Is imago en een duidelijke profilering belangrijk voor jou? Wil je het bedrijf op professionele wijze presenteren aan bezoekers zoals prospects, klanten en andere gasten? Dat begint natuurlijk bij de entree. De eerste indruk is immers van groot belang! Wil je ook dat uw vloeren schoon, representatief, hygiënisch en veilig zijn?
Neem dan de logomat van Vendrig. Deze mat is een uitstekende binnenkomer en het visitekaartje van het bedrijfspand. Het logo is op hoogwaardige kwaliteit op de mat afgedrukt en de eigenschappen van de mat zorgen ervoor dat binnengelopen vuil wordt opgevangen, waardoor vloeren schoon, representatief, hygiënisch en veilig zijn en blijven.

logomatten

De voordelen van de logomat

 • Schoon en representatief
  De logomat vangt 80% van het vuil op dat aan schoeisel hangt. Het speciale Hoogpolig Twist Nylon-garen filtert vuil naar de bodem van de mat, waardoor deze er goed en representatief uit blijft zien.
 • Veilig en betrouwbaar
  De logo mat is veilig en betrouwbaar. De 100% Antislip Nitrilrubberen bodem zorgt ervoor dat de mat op zijn plek blijft liggen, niet gaat schuiven, bobbelen of gaat scheuren.

Verkrijgbare maten
De logomat is in elk gewenst formaat beschikbaar.

HD Logomat

Haarscherpe fotokwaliteit met de HD logomat

HD logomatten

 Een even sterke beleving als een poster of een schilderij

Je kunt naast de standaard logomat ook kiezen voor een
HD logomat: een logomat in haarscherpe fotokwaliteit, waardoor deze een even sterke beleving creëert als bijvoorbeeld een poster of een schilderij. Je bedrijf kan zich dus nog nadrukkelijker profileren. Uiteraard biedt de HD-logomat dezelfde functionele kwaliteiten als de standaard logomat.

 Wat is het verschil tussen de logomat en de HD logomat

 1. De HD logomat heeft een dichtere pool dan een standaard logomat. Hierdoor is de zowel de mat als de afbeelding van het logo van een hogere kwaliteit.
 2. Bij de HD logomat heeft u de keuze uit 150 kleuren. Bij een standaard logomat kunt u kiezen uit 30 verschillende kleuren.
 3. De HD logomat absorbeert meer dan 4 liter water per m².
  Een standaard logomat vangt ruim 2 liter op per m².

Ontvang gratis en vrijblijvend een voorbeeld van een standaard of HD logomat

Wil je weten hoe het logo op een standaard of op een HD logomat eruit ziet? Vul dan je gegevens in en voeg een afbeelding van het logo toe. Je ontvangt dan geheel gratis en vrijblijvend een voorbeeld van jouw logomat.

Welk bestandstype kan ik uploaden?

De volgende bestandstypen zijn mogelijk: pdf, jpeg, png, ai en eps.
Stuur je een foto mee? Zorg dan dat deze minimaal 300 DPI is.
 

Vendrig Mattendienst: beschik altijd over representatieve logomat

De logomat moet er natuurlijk altijd representatief uitzien. Daarom is het van belang dat deze met regelmaat gereinigd wordt. Vendrig doet dit op professionele en gekwalificeerde wijze. Hierdoor beschik je altijd over een representatieve logomat.

Hoe werkt onze Mattendienst?

 1. Onze serviceverlener legt de mat op de gewenste plek neer.
 2. Na twee weken haalt de serviceverlener de vuile mat op en
  vervangt deze direct door een schoon exemplaar.
 3. Vendrig reinigt en controleert de mat.

Bosman-Van-Zaal-quote

Eline Kikkert, Marketing, Communication & PR bij Bosman Van Zaal

“Onze ingang wordt gebruikt door bezoekende relaties van over de hele wereld, maar ook door collega’s uit de fabriek. Er wordt hier dus genoeg straatvuil, maar ook het zwaardere metaalbewerkingsvuil, naar binnen en naar buiten gelopen. De logomat van Vendrig vangt dit vuil goed op en heeft zich de afgelopen jaren bewezen.

Toen Van Zaal in 2014 met Bosman fuseerde hebben we een nieuwe huisstijl geïmplementeerd. De uitstraling van de oude logomat was daarom niet meer up-to-date en moest worden vervangen. Ondanks dat de werking van de huidige mat prima beviel, hebben we onze behoeften opnieuw tegen het licht gehouden. Wij willen een mat die tegen een stootje kan, het vuil buiten de deur houdt, een stoere uitstraling heeft en die bezoekers zich welkom laat voelen. Bij de entree van een hoofdkantoor geldt immers: onderschat nooit de kracht van de eerste indruk!

Onze nieuwe logomat is mooi en met zorg door Vendrig uitgewerkt. Het is echt een visitekaartje dat bijdraagt aan ons imago! Naast de juiste uitstraling zorgt de nieuwe logomat voor een schone entree en een goede werkomgeving. Omdat de matten vuil goed opvangen, slijt de vloer minder snel. Hierdoor is er ook minder vloeronderhoud nodig wat resulteert in lagere schoonmaakkosten. Kortom, de logomat van Vendrig voorziet daarmee uitstekend in onze behoeften.”


Logo Bosman Van Zaal

Bosman Van Zaal heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van technische systemen en bijna 90 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van kassen voor de internationale glastuinbouw.

Bosman Van Zaal

Neem contact op

Heb je een vraag over één van onze diensten of producten? Wij helpen je graag verder!

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig