Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Droogloopmat-header

Droogloopmat

Veilige, droge en hygiënische vloeren met onze droogloopmat

Werk je in een omgeving met veel vocht? Dan zijn natte vloeren vast een bekend tafereel. Het vocht wordt samen met vuil via schoeisel binnengelopen, waardoor de vloeren snel vies worden en een onprofessionele uitstraling geeft. Bovendien worden vloeren glad en wordt de kans op uitglijden en ongelukken aanzienlijk vergroot. En dat is natuurlijk het laatste dat je wil!

Geef je medewerkers en bezoekers daarom een gastvrij welkom door te kiezen voor onze droogloopmat. Deze mat is speciaal ontwikkeld om veel vocht zoals water, oliën, vetten en chemicaliën te absorberen en inloopvuil op te vangen. Hierdoor blijven je vloeren veilig, droog, hygiënisch en representatief.

Drooglooptmat

De voordelen van een droogloopmat

 • Sterk en absorberend vermogen
  Door de combinatie van katoen en polyester absorbeert de mat tot 15x zijn gewicht in vocht.
 • Veilig en betrouwbaar
  Onze droogloopmat is veilig en betrouwbaar. Door de 100% Antislip Nitrilrubberen bodem blijft de mat op zijn plek liggen. Ook gaat de droogloopmat niet schuiven, bobbelen of scheuren.
 • Hygiëne-verhogend
  Doordat Vendrig de droogloopmat voorziet van een speciale impregnatie is de mat extra hygiëne-verhogend. Hierdoor zijn de matten ook uitermate geschikt voor bij de ingang van kantines en keukens.

Verkrijgbare maten
85 x 150 cm
115 x 180 cm

Vendrig Mattendienst: beschik altijd over een uitstekend werkende droogloopmat

Een droogloopmat raakt op een gegeven moment verzadigd, waardoor deze minder goed vocht en vuil opneemt. Laat daarom de mat door Vendrig op professionele en gekwalificeerde wijze reinigen. Dan beschik je altijd over een uitstekend werkende droogloopmat.

Hoe werkt onze Mattendienst?

 • Onze serviceverlener legt de mat op de gewenste plek neer.
 • Na twee weken haalt de serviceverlener de vuile mat op en vervangt deze direct door een schoon exemplaar.
 • Vendrig reinigt, impregneert en controleert de mat.

Neem contact op

Marcel van der Weijden,
Inkoper en Logistiek Manager bij Sushi Ran

“Om de kwaliteit van onze producten én de voedselveiligheid te kunnen garanderen gelden er bij Sushi Ran zeer strenge regels op het gebied van hygiëne. Zo hebben wij de hoogste IFS-certificering. Deze International Food Standard, een kwaliteitssysteem waar wij aan moeten voldoen,  stelt hoge eisen aan de hygiëne binnen Sushi Ran. Hierdoor is het van belang dat onze vloeren zo schoon mogelijk blijven.

De matten en de bijkomende service van Vendrig dragen bij aan deze hygiëne-eisen. De vuile matten worden in een door ons gewenste service-interval opgehaald, gereinigd en door de serviceverlener van Vendrig weer op de juiste plek teruggelegd. Onze vloeren blijven goed schoon door deze aanpak. Naast de verbetering van de hygiëne dragen de matten ook bij aan de uitstraling van ons bedrijf. De vloeren zien er immers netjes uit. Het werkt prettiger en geeft een professionele uitstraling.”

Sushi RanDagelijks voorziet Sushi Ran grootwinkelbedrijven, cateraars en vers-outlets in onder meer Nederland, België, Duitsland en Denemarken van Japanse dagverse sushiproducten. Hiermee is Sushi Ran één van de belangrijkste spelers van Europa in het Japanse foodsegment.  Sushi Ran

Neem contact op

Heb je een vraag over één van onze diensten of producten? Wij helpen je graag verder!

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig