Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

page-kastenservice

Kledingkasten

Beschik altijd over jouw werkkleding

Door gebruik te maken van ons kledingkastensysteem profiteer je van een aantal handige voordelen. Zo heeft elke medewerker 24/7 de beschikking over zijn of haar kleding, zonder dat daar een magazijnmedewerker bij nodig is. Bovendien verkleint dit systeem de kans op diefstal, blijft de kleding keurig schoon en heb je geen bewaakte garderobe meer nodig.

Afbeelding 046 huisstijlkleuren_KLEIN Alpla IMG_2002 sanitaire plint_klein

Kies een kast die past bij jouw specifieke situatie

Afhankelijk van het aantal verschoningen per week kunt beschikken over 3-, 5-, of 10-vaks kasten. Hierbij levert Vendrig een vuilgoedkast waar je medewerkers eenvoudig hun vuile kleding in kunnen deponeren. De kasten, vervaardigd van poedergecoat plaatstaal, zijn beschikbaar in de standaard kleurencombinatie blauw/beige. Andere kleuren zijn ook mogelijk. De kasten worden geplaatst op een onderstel met verstelbare pootjes. Wanneer de hygiëne van belang is, worden de kasten uitgevoerd met een zogenaamde ‘Sloping Top’. Ook is het mogelijk de kasten uit te voeren met een ‘sanitaire plint’.

IMG_7548 rode kasten_KLEINEMO IMG_0630 gekleurde kasten_KLEIN

Maak kennis met onze inlegservice

De kledingkasten kun je bij ons huren. Dat is snel te regelen en vereist geen investeringen van jouw kant. Deze huurservice kun je uitbreiden met onze inlegservice, waarbij onze serviceverlener ervoor zorgt dat de schone kleding netjes in het kastvakje van de betreffende medewerker terecht komt.

Meer weten over onze kledingkasten?

Neem vrijblijvend contact op via 030 212 3000. Onze adviseurs geven je graag alle gewenste informatie over onze kasten- en inlegservice.

Neem contact op

 

 

Klanten vonden ons via:

Bedrijfskleding kopenBeroepskleding

Heb je een vraag over één van onze diensten of producten? Wij helpen je graag verder!

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig