Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

aanschaffen van werkkleding

Full service dienstverlening

Werkkleding aanschaffen, onderhouden en beheren

Werkkleding nodig? Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Het proces bestaat uit drie componenten:

Stap 1: Werkkleding aanschaffen

Als je werkkleding gaat aanschaffen sta je voor flink wat keuzes. Wat voor soort kleding? Een werkjas en broek? Of kies je toch voor een overall? Welke kleuren? Welke stof? Wat zijn de juiste maten? Waar moet de kleding allemaal aan voldoen? Is er voor lassen of werken met chemicaliën speciale kleding nodig? Er mogen natuurlijk geen ongelukken gebeuren! Ziekteverzuim en schadeclaims wil je ook voorkomen.
Werk je in een hygiënische omgeving? Hoe zorg je er dan voor dat kleding schoon blijft, waardoor er geen kans is op besmetting? En moet je de kleding kopen? Dat vergt een flinke investering. Of is huren een betere optie?
Kortom, allemaal vragen waarmee je rekening dient te houden. Kies daarom voor Vendrig. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen je volledig.

Stap 2: Werkkleding onderhouden

Je hebt nu werkkleding aangeschaft. Maar dan? Hoe blijft jouw werkkleding schoon en hygiënisch? Met thuiswassen krimpt de kleding en wordt deze minder goed schoon. En wat doe je met kleding die moet voldoen aan de wettelijke eisen?
Ook hiermee ontzorgen wij je volledig! Lees hier alles wat je moet weten over het onderhouden van werkkleding.

Stap 3: Werkkleding beheren

Je hebt nu werkkleding aangeschaft en geregeld dat deze op professionele wijze wordt gereinigd. Maar hoe ga je al deze kleding beheren? Ga je dit zelf doen? Dat zal tijd en geld kosten. En wat doe je met beschadigde kleding? Lees hier alles over het beheren van werkkleding.

Samen vormen deze componenten één geheel. Wij bieden jou deze full service dienstverlening.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze full service dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel met de Klantenservice via 030 – 212 3000. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Neem contact op

Profiteren van onze full service dienstverlening? Vraag geheel gratis om advies!

Vul het onderstaande formulier in of bel met 030 - 212 3000 voor meer informatie.

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig