Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

page-promotie

Promotiekleding

Kleding voor promotionele activiteiten

Goed voor de dag komen bij promotionele activiteiten begint al bij de aankleding van de medewerkers. Met onze kwalitatief hoogwaardige collectie promotionele kleding ben je ervan verzekerd dat je medewerkers een prima uitstraling hebben.

Verzekerd van een goede uitstraling

Onze collectie promotioneel textiel is geschikt om te bedrukken of te borduren. Met een eigen logo bijvoorbeeld. Het mooie, Italiaanse design en de gebruikte materialen zorgen voor een zeer hoog draagcomfort. Geproduceerd volgens ISO-9001 en 9002, conform de ÖKO-TEX standaard.

Ook in de kleuren die je passen

Deze collectie promotiekleding is beschikbaar in verschillende doeksoorten zoals 100% katoen en katoen/polyester combinaties. Je kunt ook kiezen uit een breed scala aan kleuren of de kleding geheel aanpassen aan je huisstijl.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze serviceconcepten, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met onze Klantenservice op 030 212 3000.

 

Neem contact op

 

 

Klanten vonden ons via:

Bedrijfskleding wassenBedrijfskleding kopenBeroepskledingBeschermende bedrijfskledingWerkkleding wassenBeschermende bedrijfskleding

Heb je een vraag over één van onze diensten of producten? Wij helpen je graag verder!

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig