Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

page-bedrijfskleding-1000x180

Bedrijfskleding

Goed passende, schone, veilige en representatieve bedrijfskleding heeft een positieve invloed op de prestaties van je medewerkers. Bovendien levert de juiste kleding een belangrijke bijdrage aan de representativiteit van jouw onderneming.

Bekijk ons assortiment in bedrijfskleding:

arrow   Automotive bedrijfskleding

arrow   Bedrijfskleding Industrie

arrow   Food bedrijfskleding

arrow   Promotiekleding

arrow   Signaalkleding

Decennialange ervaring in bedrijfstextielverzorging

Vendrig is als familiebedrijf al ruim 50 jaar actief als bedrijfstextielverzorger. Door onze jarenlange ervaring kun je ervan op aan dat wij schone, veilige en nette kleding leveren die altijd beschikbaar is voor je medewerkers. Zonder dat je ernaar om hoeft te kijken.

Uniek in Nederland: natwas én drycleaning!

Het grote voordeel van Vendrig is dat wij als enige wasserij in Nederland zowel natwas als drycleaning verzorgen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw foodkleding en sanitaire producten natwassen en tegelijkertijd overalls en andere werkkleding, matten, poetsdoeken en/of vloerhygiëneproducten via drycleaning reinigen. Onze serviceverlener levert alle schone producten in één keer en met één pakbon bij je af. Je wordt dus volledig ontzorgt.

Kleding voor alle branches en gebruik

Ons kledingaanbod is geschikt voor werkelijk alle soorten bedrijven, van kleine onderneming tot multinational. Wij zijn gespecialiseerd in veilige, comfortabele kleding voor de food, horeca,metaalindustrie, automotive, chemische en grafische branches met de juiste normering. Tevens leveren wij representatieve kleding, promotiekleding, regenkleding, signaalkleding en kleding voor hulpdiensten.

Duo Impact: afstemmen op jouw Corporate Image

Je medewerkers gekleed in kleding die verregaand afgestemd is op uw Corporate Image realiseer je met onze kledinglijn Duo Impact. De 3 kleurencombinaties binnen deze fraaie kledinglijn bieden de mogelijkheid om de uitstraling ervan aan te passen aan jouw wensen. Bekijk hier de brochure:

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord!

Neem contact op

 

 

Klanten vonden ons via:

Bedrijfskleding wassenBedrijfskleding kopenBeroepskledingBeschermende bedrijfskledingWerkkleding wassenBeschermende bedrijfskleding

Heb je een vraag over één van onze diensten of producten? Wij helpen je graag verder!

Vul het onderstaande formulier in of bel met 030 – 212 3000 voor meer informatie.

 

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Totale ontzorging in het hele proces van aanschaf, onderhoud en beheer? Dat kan!

Maak kennis met onze fullservice dienstverlening in een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.