Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Multifunctiemat Vendrig header 2

Multifunctiemat

Je vloeren schoon, droog en veilig

Heb je in je werkomgeving veel te maken met grof vuil dat via schoenen naar binnen wordt gelopen? Of werk je in een vochtige omgeving met extreem druk verkeer? Dan zijn sterk vervuilde en gladde vloeren vast een bekend probleem. Ook zijn de vloeren vaak onderhevig aan flinke slijtage. Daarnaast is de kans op uitglijden en ongelukken zeer groot, een situatie die je natuurlijk wilt vermijden. Dit alles tast de uitstraling als professioneel bedrijf aan.

Speciaal ontwikkeld voor grof vuil

Een schoonloopmat is vaak niet voldoende om dit vuil alleen op te vangen. Kies daarom voor de krachtpatser uit ons mattenassortiment. De multifunctiemat is speciaal ontwikkeld om grof vuil van je schoenen te schrapen én om veel vocht op te vangen. De mat is daarom zeer geschikt in een vochtige omgeving of in een omgeving met extreem druk verkeer en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Met de multifunctiemat blijven vloeren veilig, schoon en droog. Bovendien geeft het je bedrijf een professionele uitstraling.

Verkrijgbare maten

90 x 150 cm 115 x 175 cm

Vragen over de multifunctiemat?

   Offerte aanvragen

multifunctiemat op het werk

De voordelen van de multifunctiemat

 • Sterk absorberend
  De mat absorbeert tot 4 liter water per m². Het vuil wordt in de kanaaltjes onder het oppervlak van de mat vastgehouden.
 • Blijvend werkend
  De multifunctiemat is verhoogd met een verstevigd rubberen profiel. Hierdoor wordt de mat niet platgelopen en blijft de schrapende werking behouden.
 • Handig
  Verhoogde en afgeschuinde boorden houden het water in de mat en zorgen voor een gemakkelijke overgang van de vloer naar de mat. Hierdoor is de mat ook zeer geschikt om er met karretjes overheen te rijden.
 • Betrouwbaar en veelzijdig
  Onze multifunctiemat is zeer betrouwbaar en veelzijdig. De bodem is gemaakt van 100% Nitrilrubber, waardoor de mat op zijn plek blijft liggen en dus niet kan slippen. Ook bobbelt de mat niet wanneer er bijvoorbeeld een kar overheen rijdt. Daarnaast is de bodem bestand tegen vetten, oliën en chemicaliën.
 • Milieuvriendelijk
  Het garen van de multifunctiemat is 100% gerecycled, afkomstig van PET-flesjes. Hiermee draagt de mat een steentje bij aan het milieu.

Vendrig Mattendienst: beschik altijd over een sterke en veelzijdige multifunctiemat

De multifunctiemat moet goed onderhouden worden. Hiermee behoudt hij zijn kracht en functioneert hij zoals het moet. Vendrig reinigt de mat voor je op professionele en gekwalificeerde wijze. Hierdoor beschik je altijd over een perfect werkende en betrouwbare multifunctiemat.

Hoe werkt onze Mattendienst?

 1. Onze servicechauffeur legt de mat op de gewenste plek neer.
 2. Na twee weken haalt de servicechauffeur de vuile mat op en vervangt deze direct door een schoon exemplaar.
 3. Vendrig reinigt en controleert de mat.

Multifunctiemat Vendrig uitgesneden

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur