Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

header Logomat Vendrig

Logomat

Versterk je imago én representatieve vloeren

Is imago en een duidelijke profilering belangrijk voor jou? Wil je het bedrijf op professionele wijze presenteren aan bezoekers zoals prospects, klanten en andere gasten? Dat begint natuurlijk bij de entree. De eerste indruk is immers van groot belang! Wil je ook dat je vloeren schoon, representatief, hygiënisch en veilig zijn? Kies dan de logomat van Vendrig. Deze mat is een uitstekende binnenkomer. Het logo is met hoge kwaliteit op de mat afgedrukt en het vuil wordt opgevangen, waardoor vloeren schoon, representatief, hygiënisch en veilig zijn én blijven.

Verkrijgbare maten

85 x 150 cm
115 x 180 cm

Vragen over de logomat?

   Offerte aanvragen

Bosman Van Zaal quote 445

De voordelen van de logomat

 • Schoon en representatief
  De logomat vangt 80% van het vuil op dat aan schoeisel hangt. Het speciale Hoogpolig Twist Nylon-garen filtert vuil naar de bodem van de mat, waardoor deze er goed en representatief uit blijft zien.
 • Veilig en betrouwbaar
  De logo mat is veilig en betrouwbaar. De 100% Antislip Nitrilrubberen bodem zorgt ervoor dat de mat op zijn plek blijft liggen, niet gaat schuiven, bobbelen of gaat scheuren.

Haarscherpe fotokwaliteit met de HD logomat

Je kunt naast de standaard logomat ook kiezen voor een HD logomat: een logomat in haarscherpe fotokwaliteit, waardoor deze een even sterke beleving creëert als bijvoorbeeld een poster of een schilderij. Je bedrijf kan zich dus nog nadrukkelijker profileren. Uiteraard biedt de HD-logomat dezelfde functionele kwaliteiten als de standaard logomat.

Het verschil tussen de logomat en de HD logomat

 1. De HD logomat heeft een dichtere pool dan een standaard logomat. Hierdoor is de zowel de mat als de afbeelding van het logo van een hogere kwaliteit.
 2. Bij de HD logomat heeft u de keuze uit 150 kleuren. Bij een standaard logomat kunt u kiezen uit 30 verschillende kleuren.
 3. De HD logomat absorbeert meer dan 4 liter water per m². Een standaard logomat vangt ruim 2 liter op per m².

Vendrig Mattendienst: beschik altijd over representatieve logomat

De logomat moet er natuurlijk altijd representatief uitzien. Daarom is het van belang dat deze met regelmaat gereinigd wordt. Vendrig doet dit op professionele en gekwalificeerde wijze. Hierdoor beschik je altijd over een representatieve logomat.

Hoe werkt onze Mattendienst?

 1. Onze servicechauffeur legt de mat op de gewenste plek neer.
 2. Na twee weken haalt de servicechauffeur de vuile mat op en vervangt deze direct door een schoon exemplaar.
 3. Vendrig reinigt en controleert de mat.

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur