Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

header Kasten Vendrig

Kledingkasten

Beschik altijd over jouw werkkleding

Door gebruik te maken van ons kledingkastensysteem profiteer je van een aantal handige voordelen. Zo heeft elke medewerker 24/7 de beschikking over zijn of haar kleding, zonder dat daar een magazijnmedewerker bij nodig is. Bovendien verkleint dit systeem de kans op diefstal, blijft de kleding keurig schoon en heb je geen bewaakte garderobe meer nodig.

Kies een kast die past bij jouw specifieke situatie

Afhankelijk van het aantal verschoningen per week kunt beschikken over 3-, 5-, of 10-vaks kasten. Hierbij levert Vendrig een vuilgoedkast waar je medewerkers eenvoudig hun vuile kleding in kunnen deponeren. De kasten, vervaardigd van poedergecoat plaatstaal, zijn beschikbaar in de standaard kleurencombinatie blauw/beige. Andere kleuren zijn ook mogelijk. De kasten worden geplaatst op een onderstel met verstelbare pootjes. Wanneer de hygiëne van belang is, worden de kasten uitgevoerd met een zogenaamde ‘Sloping Top’. Ook is het mogelijk de kasten uit te voeren met een ‘sanitaire plint’.

Vragen over kledingkasten?

   Offerte aanvragen

Maak kennis met onze inlegservice

De kledingkasten kun je bij ons huren. Dat is snel te regelen en vereist geen investeringen van jouw kant. Deze huurservice kun je uitbreiden met onze inlegservice, waarbij onze servicechauffeur ervoor zorgt dat de schone kleding netjes in het kastvak van de betreffende medewerker terecht komt.

kleding industrie Vendrig Kasten

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur