Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Sanitaire hygiene ruimte Vendrig

Een schone handdoekrol maakt het verschil

Een schone en representatieve sanitaire ruimte is niet alleen prettig, het een visitekaartje naar je klanten, leveranciers en medewerkers. Een schoon toilet verhoogt bovendien de hygiëne binnen je bedrijf. De kans op besmetting wordt aanzienlijk verkleind, wat weer een gunstig  effect heeft op de verlaging van het ziekteverzuim van medewerkers.

Vendrig heeft een uitgebreid assortiment aan sanitaire kwaliteitsproducten, zowel qua functionaliteit als design. Denk bijvoorbeeld aan handdoekrollen of hygiënische zeepdispensers die het verschil kunnen maken. Net als bedrijfskleding huur je heel eenvoudig sanitaire producten bij Vendrig.
Ontdek onze dienstverlening: wij zorgen voor de levering van alle verbruiksartikelen, waardoor je altijd verzekerd bent van een schone, hygiënische en uitnodigende sanitaire ruimte.

Vragen over handdoekrollen?

   Offerte aanvragen

Van handdoekrol tot zeepdispenser

Bij Vendrig heb je ruime keuze uit diverse kleuren en stijlen voor automaten en dispensers voor een handdoekrol of zeep. Al deze lijnen hebben zo hun eigen eigenschappen en voordelen. Naast ons assortiment van handdoekrolautomaten voor kantoor, hebben we ook een handdoekautomaat die speciaal ontwikkeld is voor de industrie. De Heavy Duty droogt grondig de handen en armen, doordat ze handdoekrol een extra lange lus heeft. Deze automaat is robuust gebouwd en is geschikt voor een hoog aantal bezoekers. Daarnaast hebben we speciale zeepdispensers voor werkplaatsen. De zeep van de Jumbo industriële zeepdispenser bevat granulaatkorrels om het meest hardnekkige vuil van handen te verwijderen. Alle dispensers huur je bij Vendrig tegen scherpe prijzen. Je ontvangt individuele ondersteuning in het samenstellen van de meest efficiënte combinaties. Uiteraard zorgen wij continu voor de levering van alle verbruiksartikelen, zodat je nooit zonder zit.
Meer info

Vendrig Paradise handdoekautomaat

Voordelen van een handdoekrolautomaat

Wij merken dat hygiëne binnen veel organisaties een onderschatte factor is. Terwijl goede hygiëne juist een grote rol kan spelen in het terugdringen van het ziekteverzuim. Het is daarom belangrijk dat de sanitaire ruimte zo schoon mogelijk is en dat de kans op onderlinge besmetting geminimaliseerd wordt. Onze sanitaire producten helpen je hierbij. Zo biedt de handdoekrolautomaat de gebruiker telkens weer een fris en schoon stuk handdoek. Na gebruik rolt het vuile stuk handdoekrol zich automatisch op in een vak dat afgescheiden is van het schone gedeelte en wordt een schoon stuk doek uitgerold. Hygiënisch en persoonlijk. Een handdoekrolautomaat biedt nog meer voordelen. Je hebt geen afvalbak meer nodig, er liggen geen papieren doekjes meer op de grond; je heeft dus meer ruimte en het is en oogt een stuk schoner en frisser.

Huur je sanitaire producten bij Vendrig

Je kunt heel eenvoudig een handdoekrol of dispenser huren bij Vendrig. Hiermee ben je continu verzekerd van een schone, hygiënische en uitnodigende sanitaire ruimte. Onze ervaren adviseurs gaan samen met je aan de slag om de sanitaire ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo word je ondersteund in het samenstellen van de meest efficiënte combinaties. Uiteraard zorgen wij continu voor de levering van alle verbruiksartikelen, zodat je nooit zonder zit. Of je nu op zoek bent naar sanitaire hygiëneservice in uw kantoor, werkplaats of showroom, Vendrig biedt je altijd een maatwerkoplossing.

Meer info

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur