Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Voorkom vieze vloeren met een droogloopmat

In werkomgevingen kunnen de vloeren waar veel in- en uitloop is snel nat en vies worden. De droogloopmat zal dat voorkomen, omdat deze al het vuil opneemt. Bij veel in- en uitloop nemen mensen immers vuil onder hun schoenen mee naar binnen en dat zorgt in combinatie met vocht voor vieze vloeren. Dat levert bovendien een extra gevaar op in de vorm van gladheid.

Om vieze en gevaarlijke vloeren te voorkomen, alsook dat er teveel rommel mee naar binnen gelopen wordt, is de droogloopmat ontwikkeld. Deze mat is in staat om tot 15 keer zijn gewicht aan vocht te absorberen, waardoor er veel vocht en vuil op de mat achterblijft. Dit zorgt voor een schonere omgeving en eventuele gladheid neemt hierdoor flink af. De droogloopmat is daarom bij uitstek de oplossing om vuil en gevaar te reduceren.

De voordelen van de droogloopmat

  • Absorbeert tot 15 keer zijn gewicht in vocht
  • Nooit meer uitglijden dankzij 100% antislip bodem
  • Bespaar op schoonmaakkosten
  • Hygiëne verhogend
  • Bestand tegen vetten, oliën en chemicaliën

Vragen over de droogloopmat?

   Offerte aanvragen

Droogloopmat bestellen bij Vendrig

De droogloopmatten zijn van hoge kwaliteit en kennen een goed absorberend vermogen. Door de samenstelling van katoen en polyester is de mat in staat om tot 15 keer zijn gewicht in vocht op te nemen. Tegelijkertijd is de mat voorzien van een antislip bodem, zodat deze niet zal schuiven. Wij impregneren de droogloopmatten, waardoor de matten hygiëne verhogend zijn. Daarmee geven wij de garantie geven op goede, schone, stevige en absorberende matten. Hierdoor bespaar je op schoonmaakkosten. Er is minder vuil op de vloeren en ook is het minder glad.

De droogloopmat wassen doen wij voor je

Een droogloopmat zal natuurlijk op een gegeven moment vervuild raken en dus zal deze uiteraard verschoond moeten worden. Ook zullen deze matten op lange termijn verzadigd raken, dus goed onderhoud is van belang. Het wassen van matten is echter lang niet bij iedereen even goed mogelijk, maar ook dat mag geen probleem zijn. Wij wassen namelijk de droogloopmat voor jou. Dit bieden wij als een extra service aan en dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Eens in de twee weken halen wij de mat op en we leggen dan direct weer een schoon exemplaar neer. Het vuile exemplaar nemen wij mee om te reinigen, impregneren en controleren. Zodoende heb je altijd een schone mat die tijdig omgewisseld wordt, waardoor je er geen omkijken naar hebt.

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur