Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Droogloopmat-header

Voorkom vieze vloeren met een droogloopmat

DroogloopmatIn werkomgevingen kunnen de vloeren waar veel in- en uitloop is snel nat en vies worden. De droogloopmat zal dat voorkomen, omdat deze al het vuil opneemt. Bij veel in- en uitloop nemen mensen immers vuil onder hun schoenen mee naar binnen en dat zorgt in combinatie met vocht voor vieze vloeren. Dat levert bovendien een extra gevaar op in de vorm van gladheid.

Om vieze en gevaarlijke vloeren te voorkomen, alsook dat er teveel rommel mee naar binnen gelopen wordt, is de droogloopmat ontwikkeld. Deze mat is in staat om tot 15 keer zijn gewicht aan vocht te absorberen, waardoor er veel vocht en vuil op de mat achterblijft. Dit zorgt voor een schonere omgeving en eventuele gladheid neemt hierdoor flink af. De droogloopmat is daarom bij uitstek de oplossing om vuil en gevaar te reduceren.

De voordelen van de droogloopmat:

  • Absorbeert tot 15 keer zijn gewicht in vocht
  • Nooit meer uitglijden dankzij 100% antislip bodem
  • Bespaar op schoonmaakkosten
  • Hygiëne verhogend
  • Bestand tegen vetten, oliën en chemicaliën

Vendrig is specialist in de droogloopmat en wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. Ook voor u kunnen wij ongetwijfeld wat betekenen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Droogloopmat bestellen bij Vendrig

De droogloopmatten die u kunt bestellen bij Vendrig zijn van hoge kwaliteit en kennen een goed absorberend vermogen. Door de samenstelling van katoen en polyester is de mat in staat om tot 15 keer zijn gewicht in vocht op te nemen. Tegelijkertijd is de mat voorzien van een antislip bodem, zodat deze niet zal verschuiven.

Wij impregneren de droogloopmatten, waardoor de matten hygiëne verhogend zijn. Daarmee kunnen wij u de garantie geven op goede, schone, stevige en absorberende matten. Hierdoor kunt u besparen op schoonmaakkosten. Het vuil op de vloeren neemt immers af evenals de gladheid. Neem contact met ons op om vandaag nog een mat te bestellen.

De droogloopmat wassen doet Vendrig voor u

Droogloopmat wassenEen droogloopmat zal natuurlijk op een gegeven moment vervuild raken en dus zal deze uiteraard verschoond moeten worden. Ook zullen deze matten op lange termijn verzadigd raken, dus goed onderhoud is van belang. Het wassen van matten is echter lang niet bij iedereen even goed mogelijk, maar ook dat mag geen probleem zijn.

Vendrig kan namelijk voor u de droogloopmat wassen. Dit bieden wij als een extra service aan en dit gaat gemakkelijker dan u denkt. Eens in de twee weken halen wij de mat op en we leggen dan direct weer een schoon exemplaar neer. Het vuile exemplaar nemen wij mee om te reinigen, impregneren en controleren. Zodoende heeft u altijd een schone mat die tijdig omgewisseld wordt, waardoor u hier geen omkijken naar heeft.

Vendrig is uw partner voor het leveren en onderhouden van de droogloopmat, inclusief een service waarbij wij voor u de droogloopmat wassen. Neem contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U weet dan precies waar u aan toe bent en of het ook voor u interessant is.

Offerte aanvragen

Profiteren van onze full service dienstverlening? Vraag geheel gratis om advies!

Vul het onderstaande formulier in of bel met 030 - 212 3000 voor meer informatie.

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig