Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Droogloopmat reinigen en wassen

Voorkom vieze vloeren met een droogloopmat

Heb je last van vieze en gladde vloeren bij de entree van je pand doordat er veel mensen in- en uitlopen? En ben je op zoek naar een manier om dit te voorkomen? Kies dan voor de droogloopmat. Deze mat is speciaal ontwikkeld om vocht en vuil op te nemen, waardoor de vloeren minder vies en glad worden.

Een droogloopmat is in staat om tot 15 keer zijn gewicht aan vocht te absorberen. Het vocht en vuil dat mee naar binnen wordt genomen, blijft daardoor achter in de mat. Bovendien bevat een droogloopmat een 100% antislip bodem, waardoor de kans op uitglijden minimaal is.

Bij Vendrig ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van een droogloopmat. Ook de droogloopmat reinigen nemen wij graag van je over. Onze droogloopmatten zijn verkrijgbaar in de maten 85 x 150 cm en 115 x 180 cm. Wij kunnen de matten zowel los leveren als in grotere aantallen. Wil je een droogloopmat bestellen bij Vendrig? Vraag dan een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je op zoek naar een ander soort mat? Bekijk dan onze overzichtspagina voor meer informatie over de Vendrig Mattendienst.

Vragen over de droogloopmat?

   Offerte aanvragen

 

Droogloopmat reinigen en wassen

De voordelen van een droogloopmat

Vendrig adviseert om een droogloopmat te gebruiken in vochtige omgevingen. Met deze mat geef je bezoekers een gastvrij welkom en voorkom je valpartijen door een gladde vloer. We zetten de voordelen van een droogloopmat op een rij:

  • Geen vieze en gladde vloeren en daardoor ook minder schoonmaakkosten.
  • Nooit meer uitglijden dankzij een 100% antislip bodem.
  • Door impregnatie ruikt de mat fris, absorbeert het veel vuil en werkt het hygiëne verhogend.
  • Multifunctioneel voor meerdere locaties: ingang van het pand, kantines en recreatieruimtes.
  • Bestand tegen vetten, oliën en chemicaliën.
  • De garantie dat de mat tot maar liefst 15 keer het gewicht in vocht absorbeert.

Een droogloopmat reinigen door Vendrig Mattendienst

Je kunt niet alleen bij ons terecht voor de aanschaf van een droogloopmat, maar ook om jouw droogloopmat te laten reinigen. Een droogloopmat raakt op termijn verzadigd, waardoor deze minder goed vocht en vuil opneemt. Laat daarom de mat door Vendrig op professionele en gekwalificeerde wijze reinigen. Dan beschik je altijd over een uitstekend werkende droogloopmat.

Wij wassen, controleren en impregneren de matten. Wij halen de droogloopmat eens in de twee weken op om te reinigen en ruilen deze meteen om voor een schoon exemplaar. Zo ben je altijd verzekerd van een droogloopmat.

Droogloopmat reinigen en wassen

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur