Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Jouw droogloopmat op maat bestellen

Geen last meer van vieze vochtige vloeren bij de entree van je pand met droogloopmat op maat van Vendrig. De droogloopmat is ontwikkeld vanuit het oogpunt om zoveel mogelijk vocht te absorberen bij de doorgang. Hierdoor voorkom je vieze en gladde vloeren, wat natuurlijk erg prettig is. Wij leveren de droogloopmat op maat, geheel naar jouw wensen.

De droogloopmat op maat zijn maximaal 150x250cm inclusief de randen. Heb je een kleinere mat nodig, dan is dat geen enkel probleem. Binnen de gestelde maten kunnen wij namelijk elke maat produceren. Wat je wensen ook zijn, wij passen ons op jou aan met de droogloopmat op maat. Deze mat is zowel los verkrijgbaar als ook in grotere aantallen en verschillende maten.

Kenmerken van de droogloopmat op maat

  • Veilig en betrouwbaar
  • Hygiëne verhogend
  • Sterk absorberend vermogen
  • Schuift niet door 100% antislip bodem
  • Binnen 115x180cm alle gewenste maten beschikbaar

Vragen over de droogloopmat?

   Offerte aanvragen

Droogloopmat reinigen doen wij voor je

Naast dat je bij ons terecht kunt voor een droogloopmat op maat, kun je tevens bij ons terecht om uw droogloopmat te reinigen. Als service bieden wij jou de optie om de matten te reinigen en jouw voordeel is dat je de matten niet een bepaalde tijd kwijt bent. Eens in de twee weken komen wij de matten ophalen en die ruilen wij dan gelijk om voor een nieuwe schone droogloopmat. Zo heb je de garantie dat er altijd een droogloopmat ligt en dat zorgt er automatisch weer voor dat de kans op vieze en gladde vloeren minimaal blijft. Terwijl wij de matten voor je reinigen, liggen er nieuwe matten om al het vuil te absorberen. Onder de droogloopmat reinigen valt overigens dat wij deze reinigen, controleren en opnieuw impregneren, zodat we deze matten weer in een goede staat kunnen inzetten. Je hebt hier absoluut geen omkijken naar, want wij zullen dit allemaal voor je regelen.

Je voordelen met een droogloopmat op maat

Een droogloopmat op maat biedt louter voordelen en dat is in eerste instantie vanwege het feit dat wij deze geheel naar jouw wensen produceren. Je krijgt precies wat je nodig hebt en dat met de garantie dat de droogloopmat tot maar liefst 15 keer het gewicht in vocht absorbeert. Vieze en gladde vloeren worden daarmee beperkt tot een minimum en belangrijker nog, je kunt hier flink mee op de schoonmaakkosten besparen. Een ander belangrijk voordeel is dat de matten voorzien zijn van een speciale impregnatie. Deze impregnatie zorgt ervoor dat ze fris ruiken, veel vuil absorberen en tegelijkertijd ook hygiëne verhogend werken. Dat maakt deze matten inzetbaar voor meerdere locaties, omdat ze een multifunctioneel nut kennen. Dus naast dat je deze matten in kan zetten bij de entree van uw pand, kun je ze ook inzetten bij de ingang van kantines, recreatieruimtes en meer.

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur