Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Droogloopmat-header

Uw droogloopmat op maat bestellen

Droogloopmat op maatGeen last meer van vieze vochtige vloeren bij de entree van uw pand. Dat kan u op een gemakkelijke wijze realiseren met een droogloopmat op maat van Vendrig. De droogloopmat is ontwikkeld vanuit het oogpunt om zoveel mogelijk vocht te absorberen bij de doorgang. Hierdoor worden vieze en gladde vloeren voorkomen, wat natuurlijk erg prettig is. Wij leveren de droogloopmat op maat, geheel naar uw wensen.

Voor de droogloopmat op maat geldt een maximale afmeting van 150x250cm inclusief de randen. Mocht het zo zijn dat u een kleinere mat nodig heeft, dan is dat geen enkel probleem. Binnen de gestelde maten kunnen wij namelijk elke maat produceren met dezelfde hoogwaardige afwerking. Wat uw wensen ook zijn, wij passen ons op u aan met de droogloopmat op maat. Deze mat is zowel los verkrijgbaar als ook in grotere aantallen en verschillende maten.

Kenmerken van de droogloopmat op maat

  • Veilig en betrouwbaar
  • Hygiëne verhogend
  • Sterk absorberend vermogen
  • Schuift niet door 100% antislip bodem
  • Binnen 115x180cm alle gewenste maten beschikbaar

Meer weten? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten over de mogelijkheden van een droogloopmat. Wij bieden u diverse opties en produceren vanzelfsprekend ook graag voor u een mat geheel op maat.

Neem contact op

Droogloopmat reinigen verzorgt Vendrig voor u

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een droogloopmat op maat, kunt u tevens bij ons terecht om uw droogloopmat te reinigen. Als service bieden wij u de optie om de matten te reinigen en uw voordeel is dat u de matten niet een bepaalde tijd kwijt bent. Eens in de twee weken komen wij de matten ophalen en die ruilen wij dan gelijk om voor een nieuwe schone droogloopmat.

Zo heeft u de garantie dat er altijd een droogloopmat ligt en dat zorgt er automatisch weer voor dat de kans op vieze en gladde vloeren minimaal blijft. Terwijl wij de matten voor u reinigen, liggen er nieuwe matten om al het vuil te absorberen. Onder de droogloopmat reinigen valt overigens dat wij deze reinigen, controleren en opnieuw impregneren, zodat we deze matten weer in een goede staat kunnen inzetten.

U heeft hier absoluut geen omkijken naar, want Vendrig zal dit allemaal voor u regelen. Ongeacht u gebruikmaakt van standaard matten of een droogloopmat op maat.

Uw voordelen met een droogloopmat op maat

Droogloop matEen droogloopmat op maat biedt louter voordelen en dat is in eerste instantie vanwege het feit dat wij deze geheel naar uw wensen produceren. U krijgt precies wat u nodig heeft en dat met de garantie dat de droogloopmat tot maar liefst 15 keer het gewicht in vocht absorbeert. Vieze en gladde vloeren worden daarmee beperkt tot een minimum en belangrijker nog, u kan hier flink mee op de schoonmaakkosten besparen.

Een ander belangrijk voordeel is dat de matten voorzien zijn van een speciale impregnatie. Deze impregnatie zorgt ervoor dat ze fris ruiken, veel vuil absorberen en tegelijkertijd ook hygiëne verhogend werken. Dat maakt deze matten inzetbaar voor meerdere locaties, omdat ze een multifunctioneel nut kennen. Dus naast dat u deze matten in kan zetten bij de entree van uw pand, kan u ze ook inzetten bij de ingang van kantines, recreatieruimtes en meer.

Vendrig is uw specialist en leverancier van de droogloopmat op maat. Meer weten over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of breng een bezoekje aan onze pagina met daarop alle verschillende matten. Liever direct concreet informatie ontvangen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Matten overzicht Offerte aanvragen

Profiteren van onze full service dienstverlening? Vraag geheel gratis om advies!

Vul het onderstaande formulier in of bel met 030 - 212 3000 voor meer informatie.

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig