Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Vendrig Veiligheidskleding

Beschermende bedrijfskleding

Een ongeluk op het werk door het ontbreken van beschermende bedrijfskleding is natuurlijk het laatste dat je wil. Niet alleen uitermate vervelend voor je medewerker, maar ook voor het bedrijf. Zorgverzekeraars in Nederland dekken alleen de schadekosten wanneer blijkt dat er gebruik gemaakt is van beschermende bedrijfskleding. Ook ben je dan niet gedekt tegen eventuele claims. Het is daarom van groot belang om je medewerkers altijd en goed te beschermen, zodat zij in hun werkomgeving optimaal en zonder gevaar effectief kunnen functioneren.

Maak daarom kennis met onze dienstverlening. Wij zorgen voor een veilig gevoel op de werkvloer door altijd de juiste beschermende bedrijfskleding te leveren. Bij Vendrig kun je terecht voor een breed scala aan diensten.

  • Full service dienstverlener voor bedrijfstextiel en hygiënesystemen
  • Ruim assortiment
  • Huur van bedrijfskleding
  • Bedrijfskleding voor iedere branche: schoon, veilig en comfortabel

Vragen over beschermde bedrijfskleding?

   Offerte aanvragen

Beschermende bedrijfskleding: je medewerkers altijd beschermd

In veel branches is bescherming van essentieel belang. Gevaarlijke werkzaamheden met chemicaliën, extreme hitte, zuren of in statisch geladen omgevingen vereisen beschermende bedrijfskleding. Deze bescherming is cruciaal om op veilige en verantwoorde wijze de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het aanschaffen van veiligheidskleding is één, maar onderhouden is een heel ander verhaal. De kleding moet immers blijven voldoen aan de gestelde normeringen. Thuis wassen is geen optie, omdat de beschermende werking snel verloren gaat. Kies daarom voor de dienstverlening van Vendrig. Je kunt bij ons je veiligheidskleding huren, geschikt voor diverse branches. De kleding wordt op professionele wijze gereinigd. Beschadigingen worden hersteld en, indien nodig, worden kledingstukken vervangen. Hierdoor blijft de kleding voldoen aan de gestelde wettelijke eisen.

Veiligheidskleding huren, hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je gebruik maakt van onze diensten kijken wij samen met je naar de werkzaamheden die in het bedrijf uitgevoerd worden en geven je deskundig advies over het juiste veiligheidsniveau en welke kleding daar het beste bij past. Wij zorgen er vervolgens voor dat al je medewerkers beschikken over juiste maat, zodat de kleding prettig en comfortabel zit. Ook zorgen wij altijd voor voldoende voorraad schone kleding. Onze serviceverlener brengt schone producten op locatie en neemt de vuile kleding weer mee. Alles is voor je geregeld. Kortom, door gebruik te maken van onze dienstverlening beschikken je medewerkers altijd over de juiste hoeveelheid beschermde bedrijfskleding met de juiste normering, die voldoet aan de standaarden die vereist zijn in de markt en welke past bij specifieke werkzaamheden.  De werkprocessen van uw bedrijf zijn continu gewaarborgd en je bent maximaal ingedekt bent tegen risico’s en eventuele claims.

Fullservice dienstverlening: werkkleding aanschaffen, onderhouden en beheren

Werkkleding nodig? Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Het proces bestaat uit drie componenten. Samen vormen deze componenten één geheel: onze full service dienstverlening.

  1. Werkkleding aanschaffen >>
  2. Werkkleding onderhouden >>
  3. Werkkleding beheren >>

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur