Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Werkkleding onderhouden Vendrig full service dienstverlening header

Bedrijfskleding wassen

Bedrijfskleding wassen doe je bij Vendrig. Wanneer je gebruik maakt van onze full service dienstverlening beschikken je medewerkers altijd over veilige en schone bedrijfskleding. Doordat wij de bedrijfskleding wassen en behandelen volgens de Europese richtlijn is en blijft de kwaliteit van de kleding gewaarborgd. De kleding zit hierdoor gemakkelijk en comfortabel, wat resulteert in meer werkplezier en daardoor de productiviteit verhoogt. Omdat wij de bedrijfskleding wassen blijven de beschermende eigenschappen van genormeerde kleding behouden. Hierdoor is de veiligheid van je medewerkers gegarandeerd en ben je ingedekt tegen eventuele schadekosten en claims. Met onze dienstverlening wordt de bedrijfskleding ook gerepareerd waar nodig en vervangen wanneer blijkt dat de kleding onherstelbaar beschadigd is. Onze serviceverlener brengt de schone kleding op locatie en neemt de vuile kleding weer mee. Kortom, wij zorgen dat alles geregeld is.

Vragen over bedrijfskleding laten wassen?

   Offerte aanvragen

Bedrijfskleding wassen bij Vendrig

Vendrig is gespecialiseerd in bedrijfskleding wassen. Omdat geen enkele branche hetzelfde is, hebben wij drie gecertificeerde wasprocessen in huis. Aan de hand van het type kleding, de werkzaamheden en de eventueel gestelde normen, kiezen we een passend wasproces. Hierdoor krijgt elk bedrijf onafhankelijk van de branche, gegarandeerd de beste kwaliteit.

  • Werkzaam in de foodsector? Dan wassen wij je kleding volgens het natwasprocédé, het bekende wassen met water, zeep en ontvetters. Ook worden bacteriën gedood, wat voor de foodsector essentieel is.
  • Werk je in de industrie? Dan wordt de bedrijfskleding chemisch gereinigd. Deze wijze van bedrijfskleding wassen is uitermate geschikt voor het verwijderen van oliën en vetten. Doordat de kleding op lage temperatuur gereinigd wordt is krimp nihil, blijven kleuren langer helder en blijft de pasvorm mooi.
  • Voor de industrie maken wij ook gebruik van K4, bedrijfskleding wassen op milieuvriendelijke wijze. Dit reinigingsmiddel is zo vervaardigd dat het bij gebruik geen gevaar vormt voor lucht, water, mens en bodem. Bovendien is het biologisch afbreekbaar. Vendrig is het eerste bedrijf ter de wereld die het reinigingsmiddel K4 toepasbaar heeft gemaakt voor industriële reiniging van bedrijfskleding. K4 past goed in het beleid van Vendrig om het wasproces continu te ontwikkelen.

Bedrijfskleding laten wassen? Kies voor full service! Bekijk de voordelen

Wil je bedrijfskleding laten wassen? Maak dan kennis met onze full service dienstverlening. Er zijn tal van voordelen voor jouw onderneming om de verzorging van bedrijfskleding uit te besteden:

  • Je medewerkers beschikken dagelijks over schone en veilige bedrijfskleding. In welke branche je ook actief bent, de kleding wordt op professionele wijze gereinigd, blijft goed onderhouden en waarborgt de veiligheid van je medewerkers.
  • Je bespaart op een aantal aspecten. Zo bespaar je tijd, doordat wij het het beheer van de kleding volledig op ons nemen. Je hebt hier dus geen omkijken meer naar. Ook bespaar je op de kosten. Bedrijfskleding laten wassen is goedkoper dan het zelfstandig wassen van de bedrijfskleding.
  • Een ander voordeel is dat de medewerkers altijd beschikking hebben over een voldoende voorraad schone werkkleding. Onze serviceverlener brengt in één keer al de schone kleding op locatie en neemt de vuile was weer mee.

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur