Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Werkkleding onderhouden Vendrig full service dienstverlening header

Bedrijfskleding wassen: laat het professioneel doen

Bedrijfskleding wassen vraagt veel kennis. Wanneer je je bedrijfskleding thuis wast, loop je het risico dat de kleding niet meer veilig is en niet voldoet aan de richtlijnen. Wij raden aan om je bedrijfskleding professioneel te laten wassen. We leggen graag uit waarom:

  • Je kunt veilig aan het werk gaan. Tijdens je werkzaamheden wordt je kleding vuil. Wanneer brandbare stoffen, zoals oliën en vetten, in de kleding zitten kunnen deze in brand vliegen. De kleding moet dus regelmatig worden gewassen. Wanneer je thuis wast wordt de kleding minder goed schoon. Kies daarom voor de professionele reiniging door Vendrig waardoor je altijd veilig aan het werk kunt.
  • De kleding voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Wanneer je je bedrijfskleding door Vendrig laat wassen, is dit conform de Europese eisen. Is er een bedrijfsongeval en voldoet de kleding niet aan de richtlijnen? Dan hangt er vaak een schadeclaim boven het hoofd, met de daarbij horende reputatieschade. Door bedrijfskleding wassen op een professionele wijze dek je je maximaal in tegen deze risico’s.

Kortom: voor bedrijfskleding laten wassen ben je bij Vendrig aan het juiste adres.

Vragen over bedrijfskleding laten wassen?

   Offerte aanvragen

Wij wassen je bedrijfskleding, in welke sector je ook werkt

Bij Vendrig hebben we meerdere wasprocedures. Aan de hand van het type kleding, de werkzaamheden, het type vervuiling en de eventueel gestelde normen, kiezen we een passend wasproces. Natuurlijk garanderen we daarbij de beste kwaliteit. Bedrijfskleding wassen doen wij op de volgende manieren:

  • Natwas. Werk je in de foodsector en draag je daarvoor hygiënische werkkleding? Dan wassen wij je kleding volgens het RABC-gecertificeerde natwasprocédé. Wij wassen de kleding afzonderlijk van andere kleding en we sealen de kleding om bacteriënoverdracht uit te sluiten. Zo voldoet je bedrijfskleding aan de richtlijnen van het HACCP.
  • Drycleaning. Voor industriële bedrijfskleding bieden we drycleaning aan als wasprocedure. Drycleaning is geschikt voor het verwijderen van oliën en vetten. Doordat de kleding op lage temperatuur gereinigd wordt is krimp nihil, blijven kleuren langer helder en blijft de pasvorm mooi. Daarnaast blijft de kleding voldoen aan de richtlijnen en blijf je beschermt bij risicovolle werkzaamheden.
  • SystemK4. Vendrig gebruikt als eerste bedrijf ter wereld het innovatieve reinigingsmiddel K4. Dit doen we voornamelijk voor de fijne industriële werkkleding. Dit reinigingsmiddel past goed bij de visie van Vendrig om altijd te blijven ontwikkelen. K4 is namelijk zo vervaardigd dat er bij het gebruik geen gevaar is voor lucht, water, mens en bodem. Bovendien is het biologisch afbreekbaar.

Vendrig: meer dan alleen bedrijfskleding laten wassen

Vendrig is meer dan alleen een partner bij bedrijfskleding wassen, wij bieden namelijk een full service dienstverlening aan. Naast het onderhoud van de kleding, kun je bij ons ook terecht voor de aanschaf en het beheer van de bedrijfskleding.

  • Wij adviseren je graag tijdens de aanschaf van nieuwe bedrijfskleding. Wij doen dit op een objectieve manier, omdat wij samenwerken met meerdere leveranciers. Hierdoor hebben we de grootste keuze in het assortiment en daarom de beste mogelijkheden om samen tot een passend kledingpakket te komen.
  • Wij nemen graag het beheer van de bedrijfskleding op ons, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Wij halen de vuile kleding op en brengen de schone kleding terug. Ook repareren of vervangen we de kleding wanneer dit nodig is. Daarnaast beschik je over managementinformatie dat inzicht geeft in alle kleding die bij het bedrijf in omloop is.

Wil je op een professionele wijze je bedrijfskleding laten wassen? Kies dan voor de volledige ontzorging van Vendrig. Neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag verder.

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur