Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Full service dienstverlening Vendrig industrie header

Bedrijfskleding kopen? Zonde van de investering!

Hebben je medewerkers bedrijfskleding nodig? Dan sta je voor een belangrijke keuze: bedrijfskleding kopen of huren?
Wanneer je de kleding koopt vereist de aanschaf een flinke investering dat veel impact op het jaarbudget kan hebben. En hoe blijft de kleding schoon en hygiënisch? Thuis wassen is vaak geen optie. De kleding krimpt en wordt minder goed schoon. Heb je veiligheidskleding? Dan moet de kleding blijven voldoen aan de gestelde normeringen. Met thuis wassen gaat de beschermende werking snel verloren. Hoe ga je om met beschadigde of versleten kleding? En hoe zit het met beheer van de voorraad? Ontdek de full service dienstverlening van Vendrig. Je hoeft dan niet ineens een grote investering te doen. Ook wordt de kleding op professionele wijze gereinigd, waardoor de kwaliteit en veiligheid van de kleding gewaarborgd blijft. Wij repareren en vervangen de kleding waar nodig en beheren de voorraad, alles is geregeld, van A tot Z!

Vragen over bedrijfskleding huren?

   Offerte aanvragen

Alle voordelen van de dienstverlening van Vendrig

Bedrijfskleding kopen behoort tot het verleden met de full service dienstverlening van Vendrig. We adviseren je graag over alle mogelijkheden. Je ontvangt professioneel en objectief advies over de veiligheidsniveaus, kleuren en de mogelijkheden voor logo’s. Ook worden er persoonlijke passessies gehouden voor de juiste maat. Je medewerkers beschikken altijd over schone en comfortabele bedrijfskleding doordat wij het volledige beheer verzorgen. Onze serviceverlener levert de schone kleding af en neemt gelijk de vuile kleding mee. Hierdoor zit je nooit zonder. Ook is veiligheid van de bedrijfskleding gegarandeerd. Wij reinigen en behandelen de kleding volgens de Europese richtlijn, waardoor de beschermende eigenschappen van de kleding behouden blijft. Je bent dan ingedekt tegen schadekosten en eventuele claims. Waar nodig, wordt de kleding gerepareerd. De kleding wordt vervangen wanneer blijkt dat deze onherstelbaar beschadigd is. De kleding blijft dus altijd voldoen aan de gestelde wettelijke eisen. Ook financieel levert het je een hoop voordelen op. Doordat wij de bedrijfskleding kopen bij de leverancier en vervolgens beheren, hoef je geen forse investering te doen door de kleding in één keer aan te schaffen. Wanneer je bij ons huurt, weet u exact waar je aan toe bent, alles blijft inzichtelijk. Kortom, allemaal zaken waar je niet aan hoeft te denken en de keuze gemakkelijk maakt tussen bedrijfskleding kopen of bedrijfskleding huren.

Bedrijfskleding bestellen? Heel eenvoudig!

Onderdeel van onze full service verlening is dat wij de voorraad van je bedrijfskleding beheren. Je hebt hierdoor altijd voldoende voorraad, waardoor de medewerkers altijd beschikken over schone en comfortabele bedrijfskleding. Het uitbesteden van het beheer scheelt tijd en geld. Je hoeft immers geen ruimte in te richten en geen personeel erop te zetten. Ook heb je geen ‘dood’ kapitaal op de plank. En wanneer je kleding nodig hebt, dan kunt je bij ons heel gemakkelijk bedrijfskleding bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de gewenste kleding bij je wordt afgeleverd.

Fullservice dienstverlening: werkkleding aanschaffen, onderhouden en beheren

Werkkleding nodig? Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Het proces bestaat uit drie componenten. Samen vormen deze componenten één geheel: onze full service dienstverlening.

  1. Werkkleding aanschaffen >>
  2. Werkkleding onderhouden >>
  3. Werkkleding beheren >>

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur