Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Full service dienstverlening Vendrig industrie header

Bedrijfskleding kopen? Niet nodig met Vendrig

Hebben je medewerkers bedrijfskleding nodig? Dan sta je voor een belangrijke keuze: bedrijfskleding kopen of huren. Met de full service dienstverlening van Vendrig huur je je bedrijfskleding en krijg je veel voordelen. Door bedrijfskleding niet zelf te bestellen, maar door te huren, hoef je niet één grote investering te doen. De overige voordelen in het kort:

  • De bedrijfskleding wordt voor je gewassen. Thuis wassen is vaak geen optie, omdat de kleding niet goed schoon wordt, waardoor de kleding vaak niet voldoet aan de wettelijk gestelde eisen.
  • De bedrijfskleding wordt voor je gerepareerd of vervangen wanneer iets beschadigd of versleten is. Ook wanneer de kleding niet meer voldoet aan de gewenste uitstraling, vervangen wij de kleding voor je.

Wanneer je bedrijfskleding koopt, vereist de aanschaf een flinke investering en zul je alles zelf moeten regelen. Door gebruik te maken van de full service dienstverlening van Vendrig besteed je alles omtrent bedrijfskleding uit: aanschaf, onderhoud en beheer. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.

Vragen over bedrijfskleding huren?

   Offerte aanvragen

Alle voordelen van de dienstverlening van Vendrig

Bedrijfskleding kopen behoort tot het verleden met de full service dienstverlening van Vendrig. We zetten graag voor je op een rijtje wat de voordelen zijn:

  • Je ontvangt professioneel en objectief advies over de veiligheidsniveaus, kleuren en de mogelijkheden voor logo’s. Ook worden er persoonlijke passessies gehouden voor de juiste maat.
  • Je medewerkers beschikken altijd over schone en comfortabele bedrijfskleding doordat wij het volledige beheer verzorgen. Onze serviceverlener levert de schone kleding af en neemt gelijk de vuile kleding mee. Hierdoor zit je nooit zonder.
  • De veiligheid van de bedrijfskleding is gegarandeerd. Wij reinigen en behandelen de kleding volgens de Europese richtlijn, waardoor de beschermende eigenschappen van de kleding behouden blijft. Je bent dan ingedekt tegen schadekosten en eventuele claims.
  • Waar nodig, wordt de kleding gerepareerd. De kleding wordt vervangen wanneer blijkt dat deze onherstelbaar beschadigd is. De kleding voldoet dus altijd aan de gestelde wettelijke eisen.
  • Financieel levert het je een hoop voordelen op. Doordat wij de bedrijfskleding kopen bij de leverancier en vervolgens beheren, hoef je geen forse investering te doen door de kleding in één keer aan te schaffen.

Wanneer je bedrijfskleding bij ons huurt, weet je exact waar je aan toe bent. Je hoeft nergens meer naar om te kijken, waardoor de keuze tussen bedrijfskleding kopen en bedrijfskleding huren makkelijk wordt.

Bedrijfskleding bestellen? Heel eenvoudig!

Onderdeel van onze full service verlening is dat wij de voorraad van je bedrijfskleding beheren. Heb je meer bedrijfskleding nodig, door bijvoorbeeld een uitbreiding in het personeel? Dan kun je bij ons heel gemakkelijk bedrijfskleding bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de gewenste kleding bij je wordt afgeleverd.

Je hebt altijd voldoende voorraad, waardoor de medewerkers altijd beschikken over schone en comfortabele bedrijfskleding. Het uitbesteden van het beheer scheelt tijd en geld. Je hoeft immers geen ruimte in te richten en geen personeel erop te zetten. Ook heb je geen ‘dood’ kapitaal op de plank.

Fullservice dienstverlening: werkkleding aanschaffen, onderhouden en beheren

Werkkleding nodig? Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Het proces bestaat uit drie componenten. Samen vormen deze componenten één geheel: onze full service dienstverlening.

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur