Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Optimaal beschermd met veiligheidskleding

Geen veiligheidskleding? Niet gedekt tegen schade en claims!

Om onbezorgd en veilig te werken wil je natuurlijk dat jouw werkkleding optimale bescherming biedt. Niemand zit te wachten op een ongeluk. Jij niet en je werkgever niet. Met beschermende veiligheidskleding voorkom je een heleboel zorgen. Wist je bijvoorbeeld dat zorgverzekeraars in Nederland de schadekosten alleen dekken wanneer blijkt dat er gebruik gemaakt is van veiligheidskleding? Het is daarom van groot belang dat je tijdens je werkzaamheden goed beschermd bent, zodat jij optimaal en zonder gevaar effectief kunt functioneren. Als bedrijf toon je verantwoord werkgeverschap, ben je maximaal ingedekt tegen de risico’s van imagoschade, voorkom je ziekteverzuim en vermijd je improductiviteit.

Wij zijn expert in veiligheidskleding

Vendrig garandeert altijd veilige werkkleding voor alle dragers. Wij zijn dé expert in veiligheidskleding en we zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving. We werken samen met leveranciers die gespecialiseerd zijn in genormeerde veiligheidskleding. Bovendien reinigen en onderhouden wij de kleding volgens de Europese richtlijnen, waardoor de kleding blijft voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Je medewerkers werken dus altijd veilig en beschermd.

Vragen over veiligheidskleding?

   Offerte aanvragen

Welke kleding biedt bescherming? Wij helpen je met je keuze

Aan welke wettelijke eisen en normen moet de kleding voldoen? Moet de kleding antistatisch zijn? Bescherming bieden tegen lassen of slijpen, of tegen hitte, vlammen of vuur? Of is hoge zichtbaarheid juist belangrijk? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Samen bekijken we de werksituatie(s) en welke veiligheidskleding hiervoor nodig is.
Meer info

Orcon Veiligheidskleding Vendrig

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur