Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Gebruik absorptiematten en voorkom slipgevaar

Een schone en veilige werkvloer is noodzakelijk om een veilige werkomgeving te creëren. Met absorptiematten worden vloeistoffen en vetten effectief geabsorbeerd. Hierdoor blijft de werkvloer schoon en dat zal de werkprocessen bevorderen. Mensen zijn nu eenmaal productiever in een veilige werkomgeving.

Een absorptiemat is niet alleen aan te raden vanwege een schone werkvloer en een hogere productiviteit, maar ook omdat het slipgevaar afneemt. Vloeistoffen die normaal op de vloer terecht zouden komen, worden nu opgenomen door een absorptiematten waardoor de kans op uitglijden afneemt. Een ander bijkomend voordeel is natuurlijk dat je op schoonmaakkosten bespaart, want al het vuil wordt door de absorptiemat geabsorbeerd.

Wil je meer weten over de dienstverlening van Vendrig? Neem dan contact met ons op. Bekijk ook al onze andere matten.

Vragen over de absorptiemat?

   Offerte aanvragen

Full service dienstverlening van Vendrig: van aanschaf tot onderhoud

Je kunt bij Vendrig niet alleen je absorptiematten aanschaffen, je kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud van de matten. Absorptiematten zullen op een gegeven moment verzadigd raken. Het gevolg hiervan is dat oliën, vetten en andere vloeistoffen minder goed worden opgenomen, waardoor de kans op vieze vloeren sneller toeneemt. Goed onderhoud van de matten is daarom noodzakelijk. Met onze full service dienstverlening nemen we dit uit handen.

  • Je huurt bij ons een of meerdere absorptiematten die gebracht worden door een van onze servicechauffeurs.
  • Eens per week komen wij de matten ophalen en ruilen we deze om voor een nieuw, schoon exemplaar.
  • De vuile matten reinigen wij in onze professionele wasserij, waar wij door dry clean wassen alle vuiligheid uit de mat verwijderen. Het voordeel van deze manier van wassen op een lage temperatuur, is dat de absorberende eigenschap van de mat behouden blijft en dat er een minimale krimping optreedt.

Hoe werkt een absorptiemat?

Absorptiematten nemen vocht op waardoor de kans op uitglijden nihil wordt. Maar hoe werkt dit precies? Op het moment dat oliën, vetten of andere vloeistoffen op de mat terecht komen, zullen deze vloeistoffen direct in de mat trekken en de olie worden opgenomen. Door de zeer efficiënte werking van de mat, zal dit proces snel plaatsvinden, waardoor de kans op eventueel gevaar of viezigheid enorm snel afneemt. Ook aan de onderzijde van de absorptiematten is niets te zien.

Je kunt de absorptiemat bij Vendrig bestellen in twee maten: de kleine variant van 85x55cm en de grote variant van 165x55cm. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen naar 030 – 212 3000.

Absorptiematten voor elke industrie geschikt

De absorptiematten van Vendrig zijn geschikt voor verschillende industrieën. Een greep uit onze klanten:

  • Industriële organisaties
  • Metaal- en automotive branche
  • Locaties waar men met oliën en vetten werkt

De absorptiematten van Vendrig hebben zich bewezen als uitstekende ondergrond bij reparatie- en onderhoudswerkzaamheden alsook in werkomgevingen waar gewerkt wordt met kwetsbare onderdelen van machines en installaties.

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur